Átvevői jelentkezési lap

 

Ha Ön franchise átvevő szeretne lenni...
Cégünk nemzetközi elismertsége biztosítja az Ön számára, hogy adatbázisunkban Magyarországon itt találhatja a legnagyobb választékot - a  legtöbb terjeszkedni kívánó franchise hálózatot.
 
Szolgáltatásaink vállalkozók, potenciális átvevők részére:
 
- mélyebb betekintés, bevezetés a franchise alapfogalmaiba,
- az Ön lehetőségeinek megfelelő franchise hálózat kiválasztása,
- az adott területről több hálózat bemutatása, az egyes hálózatok előnyeinek, hátrányainak ismertetése,
- a kiválasztott franchise rendszer elemzése,
- üzleti terv készítés,
- tanácsadás szerződéskötés esetén.
 
Ha komolyan érdeklődik a franchise iránt...
Kérjük tölste ki az alábbiakban az "Átvevői jelentkezési lapot". A jelentkezési lap segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk az Ön által végzett munkába, tevékenységébe, érdeklődési köreibe, valamint tájékozódhatunk financiális lehetőségeiről. A jelentkezési lapban közölt adatokat bizalmasan kezeljük. A lap egyes pontjainak részletes kitöltése ajánlatos, ezzel is segíti munkánkat, hogy az Ön lehetőségeihez mérten a legmegfelelőbb franchise hálózat, hálózatok ajánlatait tudjuk kiválasztani.
 
 
A jelentkezési lap kitöltését és visszaküldését követően szeretettel várjuk irodánkba (Budapest XII. ker., Kútvölgyi út 68.) egy személyes találkozóra, hogy a további részletekről, esetleges teendőkről tájékoztathassuk. A találkozó alkalmával lehetősége nyílik jobban megismerni azokat a franchise üzleti lehetőségeket, amelyeket személyre szabottan válogatunk ki Önnek.
 
Várjuk megtisztelő jelentkezését!
 
 
Üdvözlettel,
 
DAKEXPO Franchise Tanácsadó Kft.


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

Videó interjúk

TUDÁSTÁR - A megfelelő hálózat kiválasztása (06. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Tovább haladva a megfelelő hálózat kiválasztásainak szempontjai kerülnek a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - A franchise rendszergazda feladatai (05. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Tovább haladva a rendszergazda szerepköre kerül a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - A franchise átvevő feladatai (04. rész)

tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Tovább haladva az átvevő szerepköre kerül a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - Milyen a sikeres franchise hálózat? (03. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit.Az előző részben megismerhették a franchise hálózat indításhoz szükséges tudnivalókat, így tovább haladva a sikeresen működő hálózatok titka kerül a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - A franchise hálózat indítás tudnivalói (02. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Az előző részben megismerhették a franchise hálózat indításhoz szükséges tudnivalókat, így tovább haladva a sikeresen működő hálózatok titka kerül a vizsgálódás középpontjába.

összes videó

Kiállítási naptár