Cimke: autószervíz

Szolnokon nyílik a legújabb Kwik Fit Szerviz
dátum 2017-11-20 idő 10:10

Nemsokára felkerül a szolnoki szervizépület homlokzatára Kwik Fit logo.

Megnyílt a tizedik Kwik Fit gumi-és autószerviz Magyarországon
dátum 2017-06-21 idő 11:57

Június 9-én a Kwik Fit Magyarország megnyitotta tizedik szervizét Kecskeméten

Megnyílt a tizedik Kwik Fit gumi-és autószerviz Magyarországon
dátum 2017-06-14 idő 14:55

Június 9-én a Kwik Fit Magyarország megnyitotta tizedik szervizét Kecskeméten

BioHair hajvágószalonok, melyek vasárnap is várják vendégeiket
dátum 2015-03-23 idő 11:20

A BioHair hajvágószalonok a természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.

Az Abris 220 millió euróért többségi részesedést vásárol az AAA AUTO Csoportban
dátum 2014-10-18 idő 09:23

Az Abris Capital Partners vezető közép-kelet-európai magántőke-befektetési alap szerződést írt alá az AAA AUTO Csoport többségi részesedésének megvásárlásáról.

Az Év Mester Franchise Hálózata a Hertz Magyarország
dátum 2014-01-28 idő 11:51

A Díjkiosztó Gálán ünnepélyes keretek között számos díj kerül kiosztásra a hazai franchise szakma képviselőinek. A 2013-as Év Mester Franchise Hálózata a Hertz Magyarország lett. A díjat Kozák József, a Mercur Rent a Car Kft. ügyvezető igazgatója vette át.

A Sixt rekord eredménnyel zárta harmadik negyedévét
dátum 2013-12-09 idő 09:13

A SIXT SE, Németország legnagyobb autóbérlési társasága és Európa egyik legjelentősebb mobilitási szolgáltatója rendkívül sikeres időszakot zárt 2013 első 9 hónapjával, a cég saját várakozásait is túlszárnyalva.

Német diákokkal a nemzetközi ügyfelek elégedettségéért (Sixt)
dátum 2013-11-21 idő 10:39

A Sixt Magyarország a német Sixt AG franchise partnereként a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő autókölcsönző szolgáltatást nyújt ügyfelei számára Magyarországon.

Az autókölcsönzők örülnek, hogy idén nem lesz olimpia
dátum 2013-09-26 idő 15:54

Nem tett jót az autókölcsönzéssel foglalkozó vállalkozásoknak a tavalyi olimpia, 2012 augusztusában ugyanis - amely az egyik legjobb hónapjai az iparágnak - kevesebben érkeztek Magyarországra, s ez az egész évre rányomta a bélyegét.

Bővítette külföldi érdekeltségeit a MARSO
dátum 2013-07-25 idő 09:25

Növelte külföldi telephelyeinek és érdekeltségeinek számát a gumiabroncs kis- és nagykereskedelmével, szervizével, illetve a teherabroncsok újrafutózásával foglalkozó nyíregyházi MARSO Kft. - tájékoztatta a társaság az MTI-t.

A Forma 1-ben is otthonosan mozog a Magneti Marelli checkstar
dátum 2013-07-24 idő 11:13

A Magneti Marelli checkstar szervizek első kézből, a világ egyik vezető autóipari fejlesztőjétől, illetve beszállítójától, a Magneti Marelli-től kapják a naprakész felkészültséghez szükséges információkat.

A Sixt franchise szerződést kötött a Hollywood Kia vezetőségével
dátum 2013-07-17 idő 11:31

A Sixt AG és a U.S. Franchise Unit bejelentette több franchise szerződés aláírását a hollywoodi Kia fővezetőjével.

A Sixt magyarországi képviselete is készül a világvégére
dátum 2012-12-21 idő 10:02

Úgy tűnik, hogy a világ egyik vezető autókölcsönzőjének számító Sixt magyarországi képviselete is készül a világvégére, csak éppen kicsit másként.Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

Videó interjúk

TUDÁSTÁR - A megfelelő hálózat kiválasztása (06. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Tovább haladva a megfelelő hálózat kiválasztásainak szempontjai kerülnek a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - A franchise rendszergazda feladatai (05. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Tovább haladva a rendszergazda szerepköre kerül a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - A franchise átvevő feladatai (04. rész)

tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Tovább haladva az átvevő szerepköre kerül a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - Milyen a sikeres franchise hálózat? (03. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit.Az előző részben megismerhették a franchise hálózat indításhoz szükséges tudnivalókat, így tovább haladva a sikeresen működő hálózatok titka kerül a vizsgálódás középpontjába.

TUDÁSTÁR - A franchise hálózat indítás tudnivalói (02. rész)

A tudástárban a franchise rendszerekről és azok működéséről közlünk időről időre hasznos információkat. Célunk megismertetni minden érdeklődővel a franchise alapfogalmait, és alapvető ismereteit. Az előző részben megismerhették a franchise hálózat indításhoz szükséges tudnivalókat, így tovább haladva a sikeresen működő hálózatok titka kerül a vizsgálódás középpontjába.

összes videó

Kiállítási naptár