Franchise partner

dátum 2016-10-26 idő 13:23

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket

Legyen Ön is egy országos franchise rendszer tagja!

Amennyiben lehetőséget lát abban, hogy adott területen működő szupermarketekben, üzletekben, könyvesboltokban kizárólagos forgalmazójává váljon a világszerte ismert Card Group üdvözlőlapoknak és ajándéktárgyaknak, csatlakozzon a Card Group-hoz, Európa egyik legnagyobb franchise hálózatához.

A vállalkozást akár az otthonából is menedzselheti, mindössze egy furgonra, telefonra, számítógépre és egy kis raktárhelyiségre van szüksége ahhoz, hogy a Card Group nemzetközi franchise hálózat tagja lehessen. Munkájához minden szükséges támogatás és tréning biztosítva van, illetve a hálózat központja elősegíti a nagy áruházláncokhoz való bejutását is.

Az 1997-ben Svédországban alapított Card Group International piacvezető - üdvözlőkártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó - franchise hálózat. 
 
A Card Group Svédország legnagyobb, legismertebb franchise hálózata. Termékeik egyedülállóak és kategóriájukban piacvezetők világszerte. A Card Group a világ 45 országában sikeresen működik, hazánkban Szőke-Tóth József, master franchise partner közreműködésével folytatja terjeszkedését. 
Az attraktív állványokon kihelyezett termékek önmagukat értékesítik. A franchise partnerek feladata, hogy rendszeresen látogassák az üzleteket és gondoskodjanak az egyes állványok, polcok feltöltéséről. Nem direkt értékesítésről van szó, hanem a termékek bizományos kihelyezésre kerülnek. Minden üzlet csak az eladott termékekért fizet, ami azt jelenti, hogy nincs kockázata.
 
A csatlakozó franchise partnerek nagyon alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket. Az üzletekbe az árukihelyezést a Card Group központ finanszírozza. 
 
További információkért az alábbi elérhetőségeken forduljon a Card Group Greetings, Magyarországi mester franchise partneréhez:  

Szőke-Tóth József,

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.

A 7 Camicie Budapesten és vidéki városokban keresi franchise partnereit
dátum 2016-01-25 idő 10:40

A 7 Camicie magyar mester partnere franchise partnerek bevonásával kívánja bővíteni hálózatát.