Franchise partner

dátum 2007-07-14 idő 10:07

A csokoládé, mint az új reklámhordozó

Egy Nyugat-Európában már elterjedt és népszerű francia cég szeretne nyitni a kelet-európai piac felé, így magyarországi mester franchise-partnerét is keresi.
A cég bármilyen méretben, színben és bármilyen alkalomból készít csokoládéra üzeneteket, névjegykártyákat, meghívókat és más, marketinges felhasználásra is alkalmas termékeket. Mivel a feliratokat, grafikákat egy speciális lézertechnikával készítik, az apró, ehető édességeken magas minőségben jelennek meg az üzenetek, képek.

            Chocolate Graphics Logos on Chocolate 

Az egyedülálló készítési folyamatot még 1988-ban találták fel Ausztráliában, de az eljárás akkor még nagyon lassú volt, így nem érhetett el sikereket a marketingben. Ám 1998-ban, amikor három üzletember megvásárolta a technikát, a folyamat fejlesztésével akkora sikert értek el, hogy mára már 16 országban található meg a hálózat szerte a világon. A képekkel, feliratokkal ellátott csokoládélapok remek ajándéknak bizonyultak már az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európa számos országában is. Cégek választják reklámhordozójukul, esküvői meghívókat nyomtatnak rá vagy más ünnepi alkalomból készítenek fogyasztható üzenetet.
Chocolate Graphics International
A franchise-hálózatba most belépőket egy jól kialakított rendszer fogadja, mely biztosítja a vállalkozás sikerét. A cég emellett rugalmas, önállóságot is biztosít új franchise-partnerének, hogy az saját elképzeléseit is megvalósíthassa. Ám talán a legfontosabb, hogy a csokoládé alapú üzenetek készítési folyamata annyira egyszerű, hogy semmilyen előzetes technikai tudás nem szükséges az elsajátításához.

A hálózatba kevesebb, mint 200.000 euróért lehet belépni. Az összeg tartalmazza, a belépési díjat, az elkészítéshez szükséges felszereléseket, a szükséges iratokat és minden mást, ami ennek az egyedülálló szolgáltatásnak a sikeréhez elengedhetetlen.

 

 

Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, további információkért, kérjük keresse fel irodánkat:

DAKEXPO Kiállításszervező és Tanácsadó Kft.

1121 Budapest, Kútvölgyi út 68.

Telefon: (1) 274-5186

Fax: (1) 274-4643

E-mail: office@dakexpo.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.