Franchise partner

dátum 2008-01-15 idő 12:20

Az elegáns olasz divat Magyarországon is hódít

Várja a magyar vállalkozók jelentkezését Európa egyik legnagyobb kiskerekedelmi áruházlánca.

Olaszország egyik legnagyobb múltú és presztízsű kiskereskedelmi vállalkozása keres Magyarországon partnereket, befektetőket. A cég több márkanév alatt több száz, ruházatra specializálódott kiskereskedelmi áruházat illetve boltot üzemeltet Európa országaiban, amely márkákat mind be akarja vezetni nálunk is.

A cég egyik főbb márkájának üzleteiben a kínálat női, férfi és gyerekruházatból áll, melyet hangsúlyosan az olasz stílus, a dinamizmus és a divatosság jellemez. Az igen széles szortiment mindhárom kategóriában tartalmazza a teljes felső- és alsóruházatot, a hálóruházatot, lábbeliket és kiegészítőket. Franchise rendszerük jellemzője, hogy nincsen belépési díj és havi royalty díj, a boltnak csak az éves forgalmi terveket kell teljesíteni. Jellemző, hogy üzleteikben az átlagos éves forgalom 1 négyzetméterre vetítve 5000 EUR, és a teljes szortiment átlagára 12 EUR per árucikk - amely a termékkínálatot a közép illetve alsó-közép árkategóriába pozícionálja. Fő célcsoportjuk a fiatal családok (kínálat a család minden tagjának!), melyek a divatos, modern ruházatot jó minőségben és megfizethető áron keresik. Az üzletek jellemzően bevásárló központokban, bevásárló negyedekben vagy sétálóutcákban találhatóak. A cég a boltnyitáshoz illetve üzemeltetéshez teljes-körű képzést, állandó szakmai támogatást és teljes áruellátást biztosít.

Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, további információkért, kérjük keresse fel irodánkat az (1) 274-5186 telefonszámon vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.