Franchise partner

dátum 2010-01-05 idő 15:34

Az Energiacentrum.com franchise-partnereit keresi hazánkban és külföldön egyaránt.

Az Energiacentrum.com jelenleg közel 100 franchise partnerrel rendelkező hálózata újlehetőséget kínál meglévő és leendő partnerei számára!

Ez az: Energiacentrum.com NRG-ECO-STORE

A 2009-es év elején elindított, megújuló energiák hasznosítására alapozott franchise rendszerünk kibővített változatát dolgoztuk ki, melyre átvevők számára újabb lehetőséget kínálunk.
Kedvező tapasztalatunk alapján megterveztük azt az üzlethálózatot, amely kiváló lehetőség azok számára, akik változtatni vagy kiegészíteni szeretnék jelenlegi tevékenységüket és a dinamikusan fejlődő területen a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatosan tevékenykednének.

Cégünk közel tíz éves tapasztalata és egyedi hálózatrendszere segítséget nyújt azok számára,akik bátran mernek változtatni és egy folyamatosan növekvő piaci területen és kiemelkedő eredményt kívánnak realizálni segítségünkkel.

Miért érdemes belevágni? Pár sorban leírjuk, mi hogyan jutottunk a mai napra piacvezetővé aszakterületünkön.

1997. év:

Megalapítottuk cégünket több tevékenység folytatásával.

2001. év:

Elsőként elkezdtünk a megújuló energiák területén tevékenykedni, még főleg a szélenergiával kapcsolatosan. Háztartási energiaellátó rendszereket terveztünk, kiviteleztünk, hasznos tapasztalatokra tettünk szert.

2003-2004. év:

A szélenergia területén már ismertté váltunk Magyarországon és több európai országban. Szélerőműi engedélyeztetésekben vállaltunk szerepet. Már a napenergia területén is tevékenykedtünk, főleg az áramtermelő napelemekkel kezdtünk el foglalkozni.

2005. év:

Javaslatunkra és segítségünkkel megalakult az első hazai monokristályos napelemeket gyártó napelemgyár. Egyre több sikeres projektet valósítottunk meg országosan és egyre többször hívtak külföldre minket. Cégünk vezetője Lırinc László indítványozására és alapító elnöklésével megalapítottuk a Magyar Megújuló Energia Szövetséget.

2006. év:

A hazai projekteken kívül eljutottunk más kontinensekre, pl. Afrikában is dolgoztunk

2007-2008. év:

Multinacionális cégek megrendeléseit nyertük el, akik elégedettek voltak projektjeinkkel. Pl. General Electric, Pannon GSM. Mindkét évben cégünk értékesítette a hazai napelemgyár legtöbb termékét, amiért elismerést is kaptunk. Más beszállítók termékeiből is mi értékesítettük a legnagyobb mennyiségeket. A közel-keletre Szíriába utazva megállapodtunk 2 napelemgyár megépítéséről és a térség kizárólagos ellátásáról.

2009. év:

Elindítottuk könnyített franchise rendszerünket, lehetőséget adva a hozzánk csatlakozónknak, hogy tapasztalatainkat hasznosítva szép sikereket érjenek el a számukra új területen Mindezt azért is láttuk hasznosnak, mert ekkorra már olyan sok megrendelésünk volt, melyet egyedül már nem győztünk kielégíteni. Oktatásokat szerveztünk új partnereink számára az ő sikerük érdekében is. Ennek az évnek a végére a gazdasági válság ellenére az előző év eredményeit is megdupláztuk és cégünk olyannyira megerősödött, hogy elhatároztuk részvénytársasági formává alakítását.

Most elsősorban olyan partnerek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek saját vagy bérelt üzleti ingatlannal, bemutatóteremmel, melyet részben vagy egészben termékeink és szolgáltatásainknak megfelelően alakítanának át együttmőködésünkkel. Kidolgozott franchise rendszerünkben olyan egyedülálló hálózat kiépítését vállaltuk fel, amely hálózatunkat az egyre nagyobb érdeklődői és vásárlói célközönség számára kézzelfogható módon mutatja be. Erre egyre nagyobb szükség van és eddig a vásárlók számára nem létezett olyan bemutató terem hálózat, melyben megismerkedhetnének a kiváló minőségű, megújuló energiát hasznosító eszközök összességével. Cégünk minden igényt kielégítő megoldásokat kínál mind a villamos energia, mind a hőenergiát környezetbarát és gazdaságos ellátására. Termékeinket hosszú idők tapasztalatai alapján választottuk ki. Energiaellátó rendszereinket reális áron és megbízható módon kínáljuk, melyek megtervezésében energetikai szakmérnökeink vettek részt.

Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:

Energiacentrum.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.