Franchise partner

dátum 2007-08-06 idő 15:04

Egy magasból történő fényképkészítéssel foglalkozó cég keres magyar franchise-partnert

Különleges technikával dolgozó francia fotócég keres magyarországi partnert. A magasból történő fényképezésben elöljáró vállalat professzionális fotósai egy ballonra erősített kamerával készítik egyedülálló felvételeiket. Eddig az ilyen képekhez helikoptereket kellett használni, de ezzel a technikával a folyamat sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé vált, a fotós a földről irányíthatja a ballont és ezzel a kamerát. Megbízóik lehetnek magánszemélyek, akik exkluzív képet szeretnének otthonukról - , lehetnek kisebb-nagyobb cégek, akik a magasból készült képeket marketingre, várostervezésre, ingatlaneladásra vagy programok népszerűsítésére használhatják - , vagy lehetnek helyi önkormányzatok, akik a gazdaság szerkezetét láthatják át ezeken a légi felvételeken.

 

A cég már 1999 óta foglalkozik az ilyen hasznos és érdekes fényképek készítésével Franciaországban és mostanra úgy érzik, a külföldi igény lehetőséget ad számukra a terjeszkedésre. A vállalat olyan biztonságot és kényelmet teremt a hálózatba újonnan belépőknek, amilyen egy teljesen új vállalkozásba kezdőknek nem adatik meg. Ezenkívül a franchise-hálózatba való belépéshez nem kérnek semmilyen szakmai előképzettséget.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az új és Franciaországban népszerű hálózat, keresse meg irodánkat további információkért a 274-5186-os telefonszámon vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.