Franchise partner

dátum 2011-09-09 idő 09:29

Elindult a Party Point franchise hálózat terjeszkedése

Magyarországon is egyre divatosabbá válnak a legény- és leánybúcsúk, halloween partik, születésnapi bulik, céges partik, így folyamatosan nő a parti termékek piaca. A Funny Box nagykereskedés az utóbbi nyolc év során hazánk legnagyobb - léggömb- és parti termék forgalmazójává nőtte ki magát. Termékeit nemcsak az USA-ból és Európából, de a Távol-Keletről is közvetlenül importálja. A központ Budapesten található - innen irányítja a franchise-hálózat működését, valamint látja el áruval kis- és nagykereskedelmi partnereit.

A Funny Box Kft. 2011 augusztusában indítja el Magyarország első, országos lefedettségre törekvő parti franchise-hálózatát Party Point néven. Egyrészt új üzletek nyitásával, másrészt a meglévő parti üzletek összefogásával kívánják elérni, hogy Magyarországon is legyen egy olyan parti hálózat, amilyenek az Egyesült Államokban, Olaszországban, Cipruson, és más nyugat-európai országokban sikeresen működnek.
A franchise-hálózat kiépítése mellett saját képzési központot, a Party Point Franchise Akadémiát is létrehozzák. Itt kívánják oktatni átvevőiket, leendő átvevőiket és azok kollégáit, hogy minél magasabb színvonalon tudják termékeiket és szolgáltatásaikat értékesíteni.

A hálózat szerződött partnerei működnek már többek között a fővárosban, valamint Budakalászon, Hatvanban, Miskolcon, Sopronban, Nyíregyházán és Pécsett is. A franchise központ számos érdeklődőt fogadott már Győrből, Budapest különböző kerületeiből és Veszprémből is.
A hálózat várja a csatlakozni vágyókat nagyvárosokból, megyeszékhelyekről Debrecenből, Békéscsabáról, Gyuláról, Szegedről, Kecskemétről, Székesfehérvárról, Szolnokról, Tatabányáról, és Szombathelyről is.
A dinamikusan fejlődő Party Point üzletlánc a 2010-től Magyar Franchise Szövetség tagja.


Érdeklődők részére további információk, kapcsolat:

Funny Box Kft.
Rózsa Andrea
Tel: +36-1-215-8833
e-mail: andrea.rozsa@funnybox.hu
www.partypoint.hu
www.funnybox.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.