Franchise partner

dátum 2015-03-18 idő 11:47

Franchise partnereit keresi a Levendula Kézműves Fagylaltozó hálózat

A Levendula Kézműves Fagylaltozó egyedülálló ízvilágával, provence-i hangulatú fagylaltozóival eddig is elbűvölte a hűsítő édesség kedvelőit. Ezúttal azonban nem egy új ízt vezetnek be, hanem franchise vállalkozásukat terjesztik ki.
 
2014 októberétől körültekintő előkészületi munka után megkezdte országos franchise rendszerének bővítését a Levendula Kézműves Fagylaltozó. A hálózatban való működés eddig sem volt idegen a franchise rendszergazdától, hiszen a koncepció indulása óta mára már hét egységgel rendelkező fagylaltozó lánccá nőtte ki magát. A szegedi franchise egység és a tihanyi saját üzlet idei megnyitását követő siker után a hálózat terjeszkedése két dél-alföldi városban folytatódik, ahol már megtalálta franchise partnerét a hálózat.
 
 
A tulajdonosok célja egy olyan - a magyar piacon egyedülálló - presztízs fagylaltozó létrehozása volt, ahol a vendégek magas minőségű kézműves fagylaltokat fogyaszthatnak, egy provence-i hangulatú egységben. A Levendula fagylaltozók egyedi színvilággal és külső megjelenéssel hívják fel magukra a figyelmet, - melynek köszönhetően könnyen beazonosítható a koncepció -  és hamar a környék kedvenc találkozóhelyeivé válnak. A kellemes, barátságos légkörben a vásárlókat informatív tájékozató táblák segítik az ízek és a felhasznált alapanyagok közötti eligazodásban, mivel a fagylaltozók termékkínálata a korszerű táplálkozási igényeknek megfelelően lett kialakítva.
 
 
Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek. Az olaszos fagylaltkészítési hagyományok mellett az alapanyagok újszerű megközelítésével próbálják megnyerni a vendégeket. Az ízek összetevői között - a teljesség igénye nélkül - találunk tihanyi levendulát, szatmári szilvát, szentendrei epret, belga csokoládét, brontei pisztáciát, és siracusai citromot is.
 
 
Hogy miért esett pont a franchise vállalkozási formára a tulajdonosok választása? Mert a franchise egy bevált, dinamikus hálózatépítési forma, állítják. Világszerte a legsikeresebb fagylaltozók is franchise-ban működnek - gondoljunk csak a Häagen-Dazs, vagy a Ben & Jerry hálózatokra.
 
A franchise rendszer bevezetésével egy Levendula fagylaltozót alacsony vállalkozási kockázattal nyithat meg az átvevő partner. Ehhez komoly segítséget, kidolgozott arculatot és folyamatos tanácsadást, valamint támogatást kap a rendszergazdától. Közös beszerzési források, központi kézműves műhely, és egy egész országra kiterjedő logisztikai hálózat is segítik az átvevőt a boldogulásban.

Amennyiben a cikk felkeltette érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, és Ön is szeretne átvevővé válni, további információkért, írjon a uzletfejlesztes@levendulafagylaltozo.hue-mail címre.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.



Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.