Franchise partner

dátum 2012-03-12 idő 12:59

Franchise partnereket keres az Ír használtruha kereskedés

Vállalkozásunk Írországból, valamint Angliából érkező használtruhák kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, melyeket elsőként válogatunk és rendszerezünk a márkás extra minőségű ruháktól egészen a géprongyig.
Első üzletünket 2008-ban nyitottuk meg. Azóta több, mint 30 üzlettel várjuk országszerte a vásárlókat, beleértve a saját- és a parnerboltokat is.


2009-ben nagykereskedelemmel bővítettük ki tevékenységünket. Ennek hatására megnöveltük raktárunkat, ahol képzett munkatársaink több lépésben válogatják és csomagolják a folyamatosan érkező nyersárut. Nagykereskedelmi ügyfeleink részére lehetőséget adunk minden egyes zsák átnézésére, sőt cream minőség esetén akár vállfáról is válogathatnak, valamint szállítási lehetőséget is biztosítunk, hisz teherautóink folyamatosan járják az országot.

2010-ben elindítottuk partnerprogramunkat. Ennek sikerességét az is bizonyítja, hogy jelenleg 23 partnerüzletünk van az országban. Kitűzött cél az egységes értékesítési láncként való funkcionálás: azonos értékesítési rendszerrel, külső és belső megjelenéssel, a vásárlók igényeit kielégítő állandó választékkal, és közel azonos árakkal.

Egy használtruha kereskedés elindítása mi is tudjuk, nem egyszerű folyamat, viszont a jó minőségű, változatos árukészlet, valamint egy jól működő hálózat a háttérben nagyon stabil alapot jelenthet. Ebben tudunk segítséget nyújtani, ezért folyamatosan keresünk új partnereket az ország egész területéről nagyon kedvező feltételekkel. A részletekért érdeklődjön telefonon, vagy email-ben.
A partnerboltokon kívül folyamatosan szállítunk Budapest, Enying, Csősz, Kemenesmagasi, Beled, Salgótarján, Devecser, Pápa, Celldömölk, Zalaegerszeg, Győr, Dunaszerdahely, Kazincbarcika, Veszprém, Csót, valamint Szlovákia több településére is.

Forrás: irhasznaltruha.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.