Franchise partner

dátum 2007-05-23 idő 10:00

Hamarosan még több helyen ehetünk annyit, amennyi belénk fér

Az 1988-ban alapított étteremhálózat mára már nemzetközi szinten is ismert és kedvelt találkahelye a széles ízvilág iránt fogékony, és a leginkább a minőséggel összhangban lévő, mennyiségi ételfogyasztóknak.

Lényegesen kevesebb olyan étterem működik hazánkban és a Fővárosban, amely a fix költségű, de mennyiségi fogyasztási megkötés nélküli elvet követi, mint a hagyományos vendéglátó-ipari egységek. A kevés hasonló, de annál színvonalasabb éttermek élen járó képviselője a Mongolian Barbeque.

 

Nemzetközi szinten, öt országban - beleértve az Egyesült Államokat is - évente több mint 1 millió vendéget szolgálnak ki a franchise-hálózat éttermeiben. A Mongolian Barbeque egységek különlegessége a látványkonyhában rejlik, ahol a vendégek előtt sütve-főzve, a közreműködésükkel, kéréseiknek eleget téve, az általuk választott alapanyagokból készítik el ebédjüket, vacsorájukat. Az étterem alkalmazottai nem is a klasszikus értelemben vett felszolgálók, hanem a különleges adottságokkal és hangulattal rendelkező hely ifjú háziasszonyai és mesterszakácsai. Az étterem lelkes csapata a vendégek előtt készíti el az ételeket, a bájos háziasszonyok pedig sürögnek-forognak körülöttük, lesve minden kívánságuk.

Ezt a hangulatot már többek között Angliában, Írországban és Máltán is élvezhetik a vendégek, azonban most a magyarországi-, és kelet-európai piacra koncentrál a Mongolian Barbeque. Franchise-partnereket keres az ország egész területén, hogy bővítse hálózatát, amiben a DAKEXPO is jelentős szerepet vállal.

A DAKEXPO tanácsadási és partnerkeresési tevékenysége révén talált átvevőre hazánkban többek között a Subway gyorsétterem-lánc is, amely a 2004-es Első Magyarországi BuyBrand Show-n történő bemutatkozása óta közel 10 új egységet nyitott a Fővárosban. Emellett számos külföldi és hazai vállalkozásnak segítettünk és segítünk folyamatosan a régión belüli terjeszkedésben.

 

V.F.

 

 Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, további információkért, kérjük keresse fel irodánkat:

 

DAKEXPO Kiállításszervező és Tanácsadó Kft.

1121 Budapest, Kútvölgyi út 68.

Telefon: (1) 274-5186

Fax: (1) 274-4643

E-mail: office@dakexpo.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.