Franchise partner

dátum 2010-08-18 idő 17:23

Indítsa el Ön is saját bio-fodrászatát

Elindult hódító útjára a BioHair franchise fodrászat hazánkban. A hajvágószalon-hálózat a természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.

A fodrászatokat modern stílus és fiatalos lendület jellemzi. A gyors - bejelentkezés nélküli - vendégfogadás és a kimondottan pénztárcabarát árai miatt a BioHair szalonok már a megnyitásukat követő néhány naptól kezdve folyamatosan növekvő érdeklődésre tartottak és tartanak a mai napig számot.

A fodrászatok franchise-hálózatban való működése Nyugat-Európában már megszokott jelenség. Szinte már nincs is olyan szalon, amely nem egy nagy hálózat tagja. A franchise-rendszer számos előnyt nyújt a belépők számára: egy megbízható háttérrel rendelkező márkát, folyamatos üzletviteli tanácsadást, közös marketing költségvetést, területi kizárólagosságot - a teljesség igénye nélkül.

A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai azonban megteremtették Magyarország első bio fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet része a szépülni vágyóknak.
A BioHair fodrászatokban használt termékek tiszta növényi alapanyagokból készülnek, a natúrkozmetikumok teljesen vegyszermentesek, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és szintetikus illatanyagokat.

Amennyiben bővebb információkat szeretne a hálózatról, forduljon irodánkhoz, az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.