Franchise partner

dátum 2007-08-12 idő 16:38

Innovatív, a világ 23 országában sikeresen működő egyedülálló indoor reklámozási forma magyarországi franchise-partnereket keres

Az ingyenesen elvehető reklámhordozók palettája egy igen ötletes megoldással egészült ki. A Kártyareklám márkanéven bevezetett hirdetési forma névjegykártya méretű felületek speciális tartódobozokba történő kihelyezésén alapszik, melyből a reklámkártyák egyesével, ingyenesen vehetőek el. A „free card” reklámok eddig főként a fiatalok körében voltak sikeresek, hátrányuk viszont a mérték nélküli hozzáférés lehetősége és a „jegyzetpapír-effektus”. A Cardmedia Kft, a Kártyareklám márka magyarországi franchise rendszergazdája éppen ezért látott sikerességet egy olyan felület bevezetésében, ami rendelkezik a névjegykártyák klasszikus szerepével, valamint az eddig ismert free card termékek alapvető tulajdonságaival, emellett pedig a korlátlan elvételt is kiküszöböli. A reklámkártyákon történő megjelenés bármilyen termék vagy szolgáltatás reklámozására alkalmas, a hirdetők számára sikere pedig kényelmességében, költséghatékonyságában rejlik.

 

A Kártyareklám ebben az évben kezdte el országos franchise-hálózatának kiépítését, és e viszonylag rövid idő alatt Budapesten kívül 5 megyében rendelkezik partnerekkel. A cég leendő partnereinek egy könnyen üzemeltethető üzleti lehetőséget kínál, valamint a partnerek több kedvező áru franchise-csomagból választhatnak. Elsősorban olyan vállalkozásokat, magánszemélyeket keresnek, akiknek van tapasztalatuk a hirdetésszervezés területén, valamint (nem feltétel) megfelelő grafikusi és nyomdai háttérrel rendelkeznek.

 

Ha felkeltettük érdeklődését a hálózattal kapcsolatban, további információkért, kérjük keresse fel irodánkat a 274-5186-os telefonszámon vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.