Franchise partner

dátum 2009-11-24 idő 16:44

Költséghatékony megoldás sütőolajok tisztítására - FiltaFry Plus

A FiltaFry Plus az Egyesült Királyság egyik legdinamikusabban fejlődő franchise vállalkozása. A táraság tevékenységének alapgondolata 1992-re vezethető vissza. Az ezt követő 3 évet a technikai fejlesztések és a gyakorlati tesztelések követték, melynek eredményeképpen 1995-ben végleges formába öntötték a világon egyedülálló, első mobil sütőolaj microfilterező berendezést.

    


A szolgáltatás


A FiltaFry Plus komplex sütési szaktanácsadást nyújt éttermek, konyhák részére, magába foglalva a sütőolajok és zsírok helyszínen történő filterezését. A partnerek számára legfőbb előny, a zsiradékok élettartamának növelése, amely költségmegtakarítást jelent.
A mobil berendezés kiszivattyúzza a forró olajat a sütőből, eltávolítja a szabad szemmel nem látható ételmorzsalékokat, az elszenesedett darabkákat, melyek az olaj kémiai szerkezetének roncsolódását okozzák. Az olajsütőket nagy hatékonyságú berendezéssel tisztítjuk, átvállalva a nem kívánatos és nehezen végezhető, balesetveszélyes munkafolyamatot. Végezetül a megtisztított sütőbe visszaengedjük a zsiradékot.


A Filta Csoport az Egyesült Királyságban elért sikerek és tapasztalatok alapján számos országban kínál területi kizárólagosságot leendő partnereinek. A Mester franchise joggal rendelkező országokban (USA, Ausztrália, Dél-Afrikai Köztársaság, Indonézia, Portugália, Olaszország, Lengyelország) dinamikusan fejlődő franchise-hálózat működik. Nagy nemzetközi tapasztalatot magáénak tudó szakembergárda áll rendelkezésre ahhoz, hogy az adott terület sikeres legyen.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a koncepció, kérjük, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot a 06-1-274-5186-os telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.


Virtuális kiállítóként az alábbi linken találja:
FiltaFry Plusvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.