Franchise partner

dátum 2014-04-08 idő 13:41

Lett kozmetikai hálózat franchise partnereket keres hazánkban

A természetes kozmetikumok nagy múltú lettországi gyártója, az Attirance, 2003-as megalapítása óta több mint 500 esztétikus formatervezésű, egyedi terméket fejlesztett ki.

A szépség fő forrását, a természetet, és a modern vívmányokat együttesen kihasználva csúcsminőségű termékeket fejlesztettünk ki, amelyekkel a testápolás fizikai és érzelmi kényelmét egyaránt biztosítjuk. Kizárólag a legjobb minőségű növényeket, vajakat, virágkivonatokat és illóolajokat válogatjuk ki, amelyek hűen tükrözik az Attirance termékek szépségét. Arra is különös gondot fordítunk azonban, hogy folyamatosan újabb és újabb termékcsaládokat fejlesszünk ki.

2007-ben láttunk hozzá nemzetközi kozmetikai franchise hálózatunk létrehozásához, melynek keretében széles termékválasztékkal és bizonyított nyereségességgel kecsegtető, teljesen kidolgozott üzleti koncepciót kínálunk partnereinknek. Olyan franchise csomagot állítottunk össze, amely minden szükséges eszközt biztosít az üzlet elindításához az új helyszíneken. Az elmúlt évek alatt Oroszországban, Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Kanadában, Kínában, Törökországban és más országokban is nyíltak franchise üzletek.

Olyan franchise üzleti partnert keresünk, aki azon túl, hogy eredményorientált, megfelelő értékesítési, marketing és/vagy vezetői tapasztalattal is rendelkezik. Az ideális jelentkezőnek jó a kapcsolatteremtő készsége, alkalmas egy csapat vezetésére, és a kiválóság motiválja! A jelentkezőnek legalább 55 ezer USD likvid tőkével kell rendelkeznie.

Miért érdemes csatlakozni az Attirance franchise hálózathoz?

 Széles termékválaszték – több mint 500 különböző termék.
 Számos országban bizonyított üzleti koncepció, tapasztalatával, tudásával segíti átvevőit az értékesítésben.
 Gyors megtérülés, jó üzleti lehetőség – a kidolgozott üzleti rendszer lehetővé teszi a kozmetikumok sikeres népszerűsítését, értékesítését.
 Gyártói támogatás – a termékeket közvetlenül a gyártó szállítja.
 Egységes formatervezésű üzletek világszerte – minden Attirance egységet azonos arculattal hozunk létre, és különleges formatervezésű bútorokkal rendezünk be.
 Professzionális, készséges csapat nemzetközi üzleti tapasztalatokkal.
 Képzés – ügyfélszolgálat, marketing, termékek.

Master Franchise ajánlat

A Master Franchise azt jelenti, hogy partnerünk kizárólagos jogot kap arra, hogy kiterjedt bolt- és elosztóhálózatot hozhasson létre egy adott térségben. Ennek segítségével új üzleti partnereket vonzhat magához franchise bolthálózat létrehozására egy kijelölt területen (városban, országban vagy régióban). A mester partner további franchise átvevőin és egyéb viszonteladói partnerein keresztül forgalmazza a hálózat termékeit. Az értékesítés formái a következő típusú üzleti koncepciókon keresztül valósulnak meg::

 Az egyes franchise üzletek
 Speciálisan kiválasztott kozmetikai üzletláncok
 Kozmetikai szalonok és gyógyfürdők
 Szállodák

Legyen Ön is az Attirance kozmetikai franchise partnere, és nyissa meg saját üzletét!

 Nyereség: nettó 20-50% évente
 A befektetés megtérülésének időtartama: 18-24 hónap. Nincs royalty
 Széles termékválaszték – több mint 500 különböző termék.
 A terméket közvetlenül a gyártó szállítja
 Költséghatékony és teljes körű támogatási üzleti modell

Amennyiben szeretne csatlakozni, vagy bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Dakexpo irodáját az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.