Franchise partner

dátum 2016-01-21 idő 10:08

Magyarországon terjeszkedik a DynEd

A kaliforniai DynEd a világ vezető angol nyelvoktató szoftverének és a hozzá kapcsolódó módszertannak a fejlesztője. Magyarországi működését több hónapos előkészítés után tavaly szeptemberben kezdte meg a nyilvánosság számára is láthatóan.
 
Az indulást az Amerikai Követség által szervezett hivatalos ünnepség is kísérte, mely a kereskedelmi tanácsos rezidenciáján került megtartásra. Az ünnepség fővédnöke Dale Wright kereskedelmi tanácsos, fő előadója pedig Ian Adam, a DynEd egyik tulajdonosa és ügyvezetője volt. Az ünnepségre mintegy 70 meghívott vendég érkezett, nagyvállalatok, minisztériumok és iskolák képviselői.
 
 
A DynEd több mint 20 éve fejleszt számítógéppel támogatott angol nyelvoktatási módszertant. A világ legelső és máig vezető vállalata ezen a területen. A cég több mint 20 angol nyelvi tanfolyammal és több mint 40 szakmai díjjal, elismeréssel rendelkezik. A módszert a világ számos országában elismerik iskolai tananyagként, Törökországban pedig 13 millió iskolás kizárólag a DynEd alkalmazásával tanul. Már régiónkban is évek óta sikeresen jelen vannak, Csehországban és Szlovákiában.
 
A DynEd megjelenése Magyarországon a kaliforniai cég európai üzletpolitikájának szerves részét képezi. Magyarországi képviselője a CTI Education Kft., amely a licenc jogok értékesítéséért és az oktatások szakmai támogatásáért felel. 

Virtuális kiállító: CTI Education Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.