Franchise partner

dátum 2013-02-28 idő 12:48

Új franchise hálózat indul hódító útjára hazánkban - Borháló borkereskedés

 

A Borháló Franchise-t a magas minőségű magyar folyó borok országos, illetve országhatárain túli terjesztésének céljából hoztuk létre.” – olvasható a franchise rendszer bemutatkozójában.

Küldetésünk olyan borászok termékeinek kínálatunkba állítása, akik munkájukkal bizonyítják, hogy a magyar föld különleges adottságaival méltó kihívója bármely bortermelő ország termékeinek. A hétköznapok borfogyasztásnak is élvezetesnek kell lennie, de ezt az élvezetet nem kell túlfizetni a csomagolás és a többlépcsős kereskedelmi láncolat minden egyes tagjának költség és profitigényének megfizetésével. A Borháló gyors és olcsó kapcsolatot teremt fogyasztó és bortermelő között, a bor tulajdonságainak tartalmi és nem külalaki támogatásával.

Teljesen új üzleti filozófiát hoztunk létre, amelyhez egyedi arculatot csatoltunk. A kidolgozott arculatnak megfelelően egységes megjelenésű üzleteket, kidolgozott marketing tervet és egy egyedi, új brand-et biztosítunk franchise partnereink számára.
Célunk egy országos lefedettséggel bíró, minőségi folyó magyar borokat értékesítő hálózat létrehozása, amelynek egységes megjelenése, jól szervezett működése egy stabil, hosszú távú kereskedelmi rendszert biztosít minden partnere részére.

Partnereink válláról levesszük a piackutatás, elemzés, új termékek kutatása, arculat létrehozása, logisztika felépítése, értékesítési rendszer, illetve vevői kapcsolattartás rendszer kidolgozásának és megvalósításának terheit. A belépő vállalkozások kész koncepcióval rendelkeznek már az üzlet megnyitásának pillanatában. Mindennapi munkájukat segítjük, tanácsokat adunk, hiszen Partnereink sikere egyben az Borháló Franchise sikereit is jelentik. Gazdasági világunkban egy kiszámítható és fejlődő jövőt kínálunk.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, keresse meg a Borháló Kft-t, vagy a DAKEXPO irodáját az 
office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon.

Forrás: Borháló Kft.
Kapcsolattartó: Hostyánszky Attila

www.borhalo.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.