Franchise partner

dátum 2007-11-05 idő 16:26

Várja a csatlakozni vágyó vállalkozók jelentkezését az Alain Delon franchise-hálózat!

A hálózat a környező országokból Szlovákiában hat saját, valamint két egységet üzemeltet franchise-rendszerben. Termékpalettájuk tartalmaz öltönyöket, zakókat, nadrágokat, kabátokat, ingeket, fehérneműket, valamint kiegészítőket több stílusban. Az alkalmi öltözékek mellett komoly választékkal rendelkeznek a sportos valamint a hétköznapi viseletet kedvelők számára. Az Alain Delon kollekciója a modern férfi image-t sugallja.

Alain Delon franchise-koncepció

2008. január elsején kezdik el a magyarországi terjeszkedést, de már várják azon vállalkozók jelentkezését, akik Alain Delon franchise-egységet kívánnak nyitni. Az üzlet bevásárlóközpontokban és sétáló utcákban nyitható. Az egységekben csak Alain Delon márkatermékek forgalmazhatóak, melyeket a franchise-központtól lehet kizárólagosan beszerezni.

   

Egy egység nyitásához minimum 80 nm-es üzlethelyiség szükséges. Külső, belső arculatuk egységes, az Alain Delon franchise-központ tervei alapján kerülnek kialakításra.

Belépési díj: 10.000 euró
Üzletnyitáshoz szükséges befektetés: kb. 100.000 euró
Franchise-partnereinket folyamatosan segítjük az üzlet megnyitásától kezdve a kirakat díszítéséig, az eladók kiképzésétől az árukészlet kihelyezéséig.
Ön is legyen tagja egy sikeres hálózatnak, amely a kezdeti befektetés után gyors megtérülést és vonzó profitot nyújt, és egy jól felkészült csapat támogatja a munkáját.
A magyarországi franchise-rendszer kiépítésében a Dakexpo Franchise Tanácsadó Kft működik közre.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a koncepció, kérjük, vegye fel irodánkkal a kapcsolatot a 06-1-274-5186-os telefonszámon, vagy az office@dakexpo.com e-mail címen.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.