Franchise partner

dátum 2007-01-25 idő 13:38

Vezető költségcsökkentési tanácsadó keresi magyar partnerét

Az Expense Reduction Analysts (ERA), amely az elmúlt 15 év során nemzetközi hírnévre tett szert, mint vezető költségcsökkentési tanácsadó, jelenleg a világ közel 20 országában mintegy 500 tanácsadóval, franchise modell szerint működik. A cég „nincs megtakarítás – nincs díj" modellje olyan erőteljes érv, amely lehetővé tette az ERA számára, hogy több ezer ügyfélnek dolgozzon a kis, független cégektől a multinacionális nagyvállalatokig.

A kipróbált mélyelemzési technikák, és a nemzetközi, valamint helyi piacok alapos ismeretének kombinációja lehetővé teszi az ERA tanácsadóknak, hogy megtalálják a rejtett nyereség forrását a nem-stratégiai költségek széles skáláján: telekommunikáció; hitelkártya költségek; fuvarozás; csomagolás; irodaszer-beszerzés; üzleti utazás; takarítás; nyomtatás; biztosítás és még sok egyéb költség.

ERA Expense Reduction Analysts franchise 01 DAKEXPO


A projekt során az ERA tanácsadója végzi a munka nagy részét, az ügyfél részéről mindössze 8-10 óra közreműködés szükséges, mivel a tanácsadó versenyezteti a beszállítókat, hajtja végre az implementációt és ellenőrzi a megtakarítás tényleges megvalósulását.

A realizált megtakarítások 50-50%-ban kerülnek megosztásra az ügyfelekkel egy 18 hónapos időszak során, komoly nyereségtöbbletet eredményezve az ügyfeleknél. A független ERA tanácsadók között egy globális menedzsment információs rendszer segítségével interaktív kapcsolat van, amely lehetővé teszi a gyors benchmark egyeztetést, és a speciális tapasztalatok átadását.

Néhány ügyfél, amely megelégedéssel vette igénybe az ERA szolgáltatásait: BASF, Ernst & Young, SN Brussels Airlines, Hudson, Deloitte Touche Tohmatsu, Schindler, Pizza Hut, Hewlett-Packard, Unilever, Toshiba, Valvoline, Adidas. Magyarországon az ERA 2006 szeptemberében kezdte meg működését.


Amennyiben a hálózattal kapcsolatban felkeltettük érdeklődését, további információkért, kérjük keresse fel irodánkat:

DAKEXPO Kiállításszervező és Tanácsadó Kft.
1121 Budapest, Kútvölgyi út 68.
Telefon: (1) 274-5186
Fax: (1) 274-4643
E-mail: office@dakexpo.comvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Franchise partnereit keresi az Anjuna Ice Pops
dátum 2017-11-06 idő 10:15

Az Anjuna Ice Pops koncepció egészséges alapanyagokból készült prémium kategóriás jégkrémek készítésén és értékesítésén alapul.

Partnereit keresi a SMART Ingatlan franchise hálózat
dátum 2017-06-07 idő 15:30

A SMART Ingatlan hálózat 2014-es indulása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg 36 iroda csatlakozott – és ez a szám folyamatosan nő.

A Card Group franchise partnerei alacsony befektetéssel, és minimális kockázattal kezdhetik meg tevékenységüket
dátum 2016-10-26 idő 13:23

Üdvözlökártyákat és ajándéktárgyakat forgalmazó franchise hálózat keresi partnereit hazánkban.

Olasz étterem-fagylaltozó koncepció keresi franchise partnereit hazánkban
dátum 2016-10-06 idő 16:04

A CiGusta hálózat 2011-ben nyitotta meg, első üzletét, a közkedvelt olasz konyhával próbál betörni a piacra. Azóta, a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal büszkélkedhet Mr. Dario Rabboni az étteremlánc alapítója, akinek jó érzéke és nagy tapasztalata van az élelmiszeripar rögös útján való eligazodásban.

Mexikói étteremlánc keres magyarországi franchise partnereket
dátum 2016-04-07 idő 07:40

Magyarországon keres franchise partnert a mexikói El Fogoncito étterem hálózat.