Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-21 idő 09:12

Megújult a budapesti Ronald Ház

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Magyar Tagozata 1994-ben alakult hazánkban a nemzetközi programhoz kapcsolódva, hogy beteg gyermekeknek és családjaiknak segítségére legyen a betegség nehezebb időszakaiban. A budapesti Ronald Ház 1999 óta biztosít otthoni körülményeket az elhúzódó kórházi kezelések idejére a gyermekeknek és családjaiknak. Ebben a házban, az elmúlt 17 évben eddig közel hatezer család lakhatott térítésmentesen.


 

Az eszközök, bútorok elhasználódtak az elmúlt években és a ház gazdaságos működéséhez is szükség volt a korszerűsítésre, így az összegyűlt adományoknak köszönhetően idén ősszel megújultak a ház közösségi terei és lakószobái. A májusban megrendezett McDonald's BringaMánia Tour de Balaton kerékpártúrán induló alapítványi követek már erre az alkalomra ajánlották fel a verseny alatt gyűjtött adományokat. Rekord összeget, több mint három millió forintot sikerült összegyűjteniük. Ez az alap a McDonald's éttermekből érkező adományokkal és vállalati partnerek nagy összegű támogatásával egészült ki a közel 4 hétig tartó munkálatok finanszírozására. A felújítás során a festésen kívül energia hatékony világítási rendszert és modern, energiatakarékos háztartási készülékeket kapott a ház.

"Célunk, hogy alapítványunk tevékenysége és küldetése minél szélesebb körben ismertté váljon, mellyel növelni tudjuk támogatóink számát. Nekik köszönhetően bővíteni tudjuk kapacitásunkat és jól felszerelt környezetet tudunk biztosítani a családoknak"- mondta el Konyári Andrea a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány operatív igazgatója.

marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.