Hírek, aktualitások

dátum 2016-12-21 idő 09:12

Megújult a budapesti Ronald Ház

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány Magyar Tagozata 1994-ben alakult hazánkban a nemzetközi programhoz kapcsolódva, hogy beteg gyermekeknek és családjaiknak segítségére legyen a betegség nehezebb időszakaiban. A budapesti Ronald Ház 1999 óta biztosít otthoni körülményeket az elhúzódó kórházi kezelések idejére a gyermekeknek és családjaiknak. Ebben a házban, az elmúlt 17 évben eddig közel hatezer család lakhatott térítésmentesen.


 

Az eszközök, bútorok elhasználódtak az elmúlt években és a ház gazdaságos működéséhez is szükség volt a korszerűsítésre, így az összegyűlt adományoknak köszönhetően idén ősszel megújultak a ház közösségi terei és lakószobái. A májusban megrendezett McDonald's BringaMánia Tour de Balaton kerékpártúrán induló alapítványi követek már erre az alkalomra ajánlották fel a verseny alatt gyűjtött adományokat. Rekord összeget, több mint három millió forintot sikerült összegyűjteniük. Ez az alap a McDonald's éttermekből érkező adományokkal és vállalati partnerek nagy összegű támogatásával egészült ki a közel 4 hétig tartó munkálatok finanszírozására. A felújítás során a festésen kívül energia hatékony világítási rendszert és modern, energiatakarékos háztartási készülékeket kapott a ház.

"Célunk, hogy alapítványunk tevékenysége és küldetése minél szélesebb körben ismertté váljon, mellyel növelni tudjuk támogatóink számát. Nekik köszönhetően bővíteni tudjuk kapacitásunkat és jól felszerelt környezetet tudunk biztosítani a családoknak"- mondta el Konyári Andrea a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány operatív igazgatója.

marketinginfo.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.