Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-21 idő 09:07

Ronald-szobák a pécsi klinikán

Magyarországon először adtak át kórházi osztályon belül létesített családi szobákat a pécsi gyermekgyógyászati klinikán. A fejlesztéshez szükséges forrást a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány fedezte.
 
A 12,5 millió forintos beruházással kialakított két szoba négy beteg gyermeknek és szüleiknek nyújt szállást, azokban térítésmentesen lakhatnak a kezelésre várók. A fejlesztéshez szükséges forrást a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány magánszemélyek és vállalatok adományaiból fedezte. A Ronald-szobák elnevezésű helyiségek a kezelések helyszínén működnek, így a szülők a kórházi tartózkodás idején végig a beteg gyermekek mellett maradhatnak.
 
 
A pécsi gyermekgyógyászati klinikán évente mintegy százezer járó- és tízezer fekvőbeteget kezelnek. Kísérőkkel együtt Pécs lakosságát jócskán meghaladja a pécsi gyerekklinikán egy év alatt megfordulók száma. Az alapítvány Budapesten és Miskolcon működtet két úgynevezett Ronald-házat, amelyek már több mint 8500 gyermeknek és családjainak segítettek. A pécsi Ronald-szobákat a gyermekgyógyászati klinika üzemelteti, fenntartásukhoz az alapítvány is támogatást nyújt.
 
Forrás: MTI/News4Business


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.