Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-18 idő 17:17

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.

Az új egység csatlakozásával a Stilianos hálózata a 2018-as célként kitűzött országos lefedettség irányába tett további lépéseket.

„A turai partnereink személyében egy olyan ambiciózus átvevőt köszönthettünk a hálózatunk tagjai között, akik 3 hónap leforgása alatt alakították át a meglévő ingatlanuk medenceterét, funkcionális helységeit oly módon, hogy méltán váltak a Stilianos Babauszoda név használóivá a Stilianos márkanév által képviselt biztonságos, teljes mértékben baba barát hely megteremtésével az SHD foglalkozásokat igénybevevő gyermekek számára.”– nyilatkozta Varga Vivien, a Stilianos Babuszoda alapítója.
 kma

A Stilianos Babauszodák magas színvonalú kialakítását és működtetését a tíz éves szakmai tapasztalat és a franchise rendszer minőségirányítási szabályai biztosítják, mely során a leglényegesebb szempont a biztonságos és higiénikus környezet megteremtése. Akárcsak a hálózat többi tagja, a Turán most nyílt uszoda is a fenti szempontok szerint igyekszik kiszolgálni a környékbeliek igényeit.


 

 


 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.