Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-27 idő 11:49

Újabb érdekesség a japán McDonald's háza tájáról

A hagyományos sülkrumplit a legtöbb McDonald's-okat látogató vendég kedveli, ám felmerül a kérdés, hogy mekkora sikerre számíthat a lánc, ha hagyományos és fehér csokoládéval öntik nyakon a régi klasszikust. Erre a kérdésre keresi a választ az amerikai hálózat a japán teszt során.
 
Ha első hallásra nem is tűnik vonzó ajánlatnak, a fotók alapján igen is különleges.
 
Az különlegességet McChoco Patato-nak nevezték el, és mától, január 26-tól érhető el a kijelölt éttermekben. A McDonald's szerint a sós burgonya és az édes csokoládé keveredése harmonikus és igazán izgalmas ízt eredményez. Bár elsőre igen furcsának tűnhet ezeknek az ízeknek a keverése, sokan vannak , akik titokban már most is előszeretettel mártogatják McFreeze-be a sült krumplijukat. Ha nem is mindenki, a menütábla új szereplőjének ők biztosan örülni fognak.
 
A központ rendszerint szokott az ázsiai piacokon tesztelni egyes újításokat, így a japán üzletek látogatói is gyakran válnak tesztalannyá egy-egy új termék bevezetésekor. Ilyen volt például a garnéla rákos szendvics is.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.