Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-03 idő 09:22

13 szállodát vásárolt az Egyesült Királyságban az Accor

13 szállodát vásárolt az Egyesült Királyságban az Accor. Ez összhangban van a meghatározott stratégiájával, mely szerint növeli a tulajdonolt szállodák számát az economy és középkategóriás szegmensben.A portfólió, mely 12 ibis és 1 ibis budget szállodát tartalmaz, 1194 szobát jelent, szerte az Egyesült Királyságban, kulcsfontosságú regionális helyszíneken.

A vétel eredményeként a három, az Accor tulajdonában lévő szomszédos F1 szálloda Liverpoolban, London Barkingban és London Thurrockban a megvásárolt új ibis budget és ibis hotelekkel együtt kerülnek átalakításra, hogy racionalizálják a HotelInvest portfólióját.

A szállodákat 2001 óta az Accor üzemelteti változó bérleti dijas konstrukcióban, 2005 óta a Tritax ingatlan-befektető cégnek, különböző egyéni és magántulajdonosok képviseletében.
A felvásárlás a HotelInvest számára egy aktív időszakot követett az Egyesült Királyságban, ahol „sale & franchise back” konstrukcióban két szálloda, a Novotel Stevenage és a Novotel Nottinghamet került eladásra a Fairview Hotels részére. A Fairview egy kulcsfontosságú partner az Egyesült Királyságban 2008 óta, jelenleg 5 Accor szállodát tulajdonol és üzemeltet az országban: Mercure London Bloomsbury, Mercure Letchworth Hall, ibis Stevenage és most már a Novotel Nottingham és Novotel Stevenage. A Fairview komoly befektetéseket eszközöl mindét új tulajdonában lévő szállodába , hogy biztosítsa a Novotel márka által támasztott minőségi követelményeket.
 
„Ezek a tranzakciók demonstrálják az Accor képességét, hogy gyorsan és hatékonyan valósítsa meg a mindössze kilenc hónappal ezelőtt bejelentett új stratégiáját. Ez a HotelInvesten belül zajló átalakítási folyamatnak egy fontos szakasza, mely összhangban van a céljainkkal, vagyis értéket teremteni a befektetéseink hozamának optimalizálásával, miközben megerősítjük pozíciónkat, mint a legnagyobb economy és középkategóriás hoteltulajdonos az európai kulcspiacokon” – nyilatkozta John Ozinga, a HotelInvest vezérigazgatója.

(forrás: Turizmus Online )


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.