Hírek, aktualitások

dátum 2014-09-03 idő 09:22

13 szállodát vásárolt az Egyesült Királyságban az Accor

13 szállodát vásárolt az Egyesült Királyságban az Accor. Ez összhangban van a meghatározott stratégiájával, mely szerint növeli a tulajdonolt szállodák számát az economy és középkategóriás szegmensben.A portfólió, mely 12 ibis és 1 ibis budget szállodát tartalmaz, 1194 szobát jelent, szerte az Egyesült Királyságban, kulcsfontosságú regionális helyszíneken.

A vétel eredményeként a három, az Accor tulajdonában lévő szomszédos F1 szálloda Liverpoolban, London Barkingban és London Thurrockban a megvásárolt új ibis budget és ibis hotelekkel együtt kerülnek átalakításra, hogy racionalizálják a HotelInvest portfólióját.

A szállodákat 2001 óta az Accor üzemelteti változó bérleti dijas konstrukcióban, 2005 óta a Tritax ingatlan-befektető cégnek, különböző egyéni és magántulajdonosok képviseletében.
A felvásárlás a HotelInvest számára egy aktív időszakot követett az Egyesült Királyságban, ahol „sale & franchise back” konstrukcióban két szálloda, a Novotel Stevenage és a Novotel Nottinghamet került eladásra a Fairview Hotels részére. A Fairview egy kulcsfontosságú partner az Egyesült Királyságban 2008 óta, jelenleg 5 Accor szállodát tulajdonol és üzemeltet az országban: Mercure London Bloomsbury, Mercure Letchworth Hall, ibis Stevenage és most már a Novotel Nottingham és Novotel Stevenage. A Fairview komoly befektetéseket eszközöl mindét új tulajdonában lévő szállodába , hogy biztosítsa a Novotel márka által támasztott minőségi követelményeket.
 
„Ezek a tranzakciók demonstrálják az Accor képességét, hogy gyorsan és hatékonyan valósítsa meg a mindössze kilenc hónappal ezelőtt bejelentett új stratégiáját. Ez a HotelInvesten belül zajló átalakítási folyamatnak egy fontos szakasza, mely összhangban van a céljainkkal, vagyis értéket teremteni a befektetéseink hozamának optimalizálásával, miközben megerősítjük pozíciónkat, mint a legnagyobb economy és középkategóriás hoteltulajdonos az európai kulcspiacokon” – nyilatkozta John Ozinga, a HotelInvest vezérigazgatója.

(forrás: Turizmus Online )


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.