Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-23 idő 09:10

20 éves lett a COOP

„A COOP üzletlánc megalakulásának 20 évfordulóján elmondhatjuk: a mai ünnep az összefogás sikerének az ünnepe” – jelentette ki a jubileumot ünneplő szerdai eseményen a Müpában Csepeli Lajos, vállalat igazgatóságának elnöke. 
 
„A két évtizeddel ezelőtt meghozott döntést viták és egy rögös út követte, de mára az élet igazolta az akkori lépés helyességét. A COOP mára több mint 3 ezer üzletet működtet több mint 32 ezer dolgozóval, ezzel az üzletlánc az ország 1700 településén van jelen.” – tette hozzá
 
 
Az eseményen részt vett a nemzetgazdasági miniszter is, aki gratulált az eddig elért sikerekhez a COOP-nak. Varga Mihály ünnepi beszédében kiemelte: egy olyan hazai üzletlánc húszéves évfordulóját ünnepeljük, amely felvette a versenyt a nagy nemzetközi láncokkal, és a magyar gazdaság meghatározó szereplőjévé vált. 
 
Tóth Géza, a CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a változó gazdasági környezet mellett a körülöttünk lévő világ is nagyban megváltozott húsz év alatt. A módosult női szerepek miatt a hölgyeket nagy számban foglalkoztató COOP családbarát munkahely igyekszik lenni, a klímaváltozás hatásaira pedig környezettudatos fejlesztésekkel válaszol a cég.
 
 
Köszönetet mondott a COOP támogatásáért az eseményen Szabó Bence is. A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára emlékeztetett: az üzletlánc 1996 óta támogatója az olimpiai gondolatnak, és a legnehezebb időszakokban is a MOB mellett állt. Az összefogás erőt ad, ezt mi sem illusztrálja jobban, mint a COOP és a Magyar Olimpiai Bizottság közös munkája.
 
Forrás: COOP, fotó: MTI


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.