Hírek, aktualitások

dátum 2016-06-09 idő 09:14

200 millió forintos beruházás az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft-nél

Ünnepélyes keretek között adták át az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. új, 2000 négyzetméteres raktárát és logisztikai központját Székesfehérváron. A 200 millió forintos beruházást egy többlépcsős fejlesztési folyamat részeként hozták létre a Homoksoron. Az átadáson részt vett többek között dr. Cser-Palkovics András polgármester, aki Székesfehérvár gazdaságának összetettségéről és a cégcsoport városban betöltött szerepéről beszélt.


Dr. Móré Attila, az Alpha Befektetési Holding Zrt. elnöke

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 25 évvel ezelőtt jött létre 10 fővel, töretlen fejlődésének köszönhetően ma 400 főt foglalkoztat. A klasszikus állatgyógyászati tevékenysége mellett állatgyógyszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz, továbbá állateledelek és felszerelések kis- és nagykereskedelmét folytatja. Gyártó és kereskedelmi tevékenységének tavalyi árbevétele 17,6 milliárd forint, adóteljesítménye 2,1 milliárd forint volt. A vállalatcsoportnak összesen nyolc telephelye van Székesfehérváron, Bábolnán, Debrecenben, Békéscsabán és Budapesten.
A 200 millió forintos új raktárt és logisztikai központot egy többlépcsős beruházási folyamat részeként hozták létre, uniós támogatással. A 2000 négyzetméteres gyógyszerraktár és logisztikai bázis a közép- és nyugat-magyarországi kereskedelmet és ellátást támogatja, teljes egészében megfelel az uniós előírásoknak. A központ a korszerű technikának köszönhetően gyors és hatékony munkafolyamatokat, kiszolgálást tesz lehetővé, és a korábbinál barátságosabb munkakörülményeket biztosít az alkalmazottaknak külön irodarészekkel, öltözőkkel.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.