Hírek, aktualitások

dátum 2018-04-06 idő 11:02

2018. év legjobb üzleti koncepciójának választották az ERA-t

A nagy múltnak örvendő Global Franchise Magazine idén első alkalommal díjazta a legkiválóbb nemzetközi franchise hálózatokat. A franchise szaktekintélyekből álló zsüri több kontinens közel 100 franchise hálózat közül választotta ki a legkíválóbbakat.
A Legjobb Üzleti Franchise koncepció díjat az ERA (Expense Reduction Analysts) hálózatnak ítélték oda. Nem utolsósorban az ERA a franchise hálózatok összesített megmérettetésén is a második helyen végzett. A Február közepén megrendezésre került díjátadó gálán az ERA-t Fred Marfleet - a hálózat alapító elnöke, valamint Klaus Jeschke - vezérigazgató képviselte.  
"Ebben az évben ünnepeljük hálózatunk 25 éves fennállását, és úgy hiszem ez a díj hűen jelképezi az ERA azon ambícióját, hogy globálisan megerősítse pozícióját, és felküzdje magát a legismertebb franchise hálózatok körébe. A díj kifejezi, hogy egy a világ számos földrészén, 32 országban sikeresen működő hálózat egy olyan kulturális egységet képvisel, amely nagyban hozzájárulhatott a díj odaítéléséhez" - nyilatkozta Fred Marfleet.
 
Az ERA koncepciója költséggazdálkodási szakemberek tevékenységén alapul. A hálózat célközönsége nagy- és középvállalatok. A cél, hogy a hálózat által képzett szakemberek a partnercégek számára pénzt takarítsanak meg, olyan módon csökkentsék azoknak kiadásait, költségeit, hogy az az általuk forgalmazott termékek minőségének-, vagy az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének az ne menjen a rovására.
Virtuális kiállító: E R Associates (Hungary) Ltd


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.