Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-18 idő 10:13

21. századi gyógyszertár a vizek városában (BENU)

Szeptember közepétől megszépült környezetben várja a győrieket a BENU Gyógyszertár Győr Pláza. A megnyitó ünnepség alkalmából a gyógyszertár szakemberei egészségvédő tanácsadással, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes szűrőprogramokkal várták a betegeket. A megnyitó ünnepségen részt vett Dr. Somogyi Tivadar, a város alpolgármestere is, aki a közeli kórház orvosaként maga is gyakran megfordul a gyógyszertárban.
 
A BENU Gyógyszertár a megszokott szakértelemmel, a jól ismert helyen, de megújult külsővel várja a Győr Plázába betérőket. A szabad polcokon elhelyezett készítményeket a sor feltartása nélkül kényelmesen megnézhetjük, összehasonlíthatjuk és tájékozódhatunk az árakról is.
 
 
A megnyitó alkalmából az érdeklődők ingyenes vérnyomás-, és vércukormérésen vehettek részt, illetve megismerkedhettek a cukorbetegség fajtáival és tüneteivel. Mivel a BENU Gyógyszertárak két legfontosabb értéke az ember és az egészség, a megelőzés és az egészségvédelem is fontos szerephez jutott, különféle egyszerű tesztek kitöltésével több témában is tájékozódhattak az egészségüket megőrizni vágyók.
 
Dr. Borbély Margit, a gyógyszertár vezetője köszöntőjében kiemelte, jóleső érzés, hogy a visszajelzések alapján a győrieknek tetszik a megújult gyógyszertár, és bizalommal fordulnak a patika alkalmazottaihoz tanácsért és kérik ki véleményüket.
 
 
Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester úr beszédében felhívta a figyelmet a gyógyszerészi hivatás fontosságára és az egészségügyben betöltött szerepére. „A szakmailag jól képzett személyzet a legnagyobb kincs. A megújult, gyönyörű gyógyszertárban a betegek nem csupán receptjeiket válthatják ki, hanem különböző gyógyteák, gyógyfüvek, szezonális termékek közül válogathatnak kényelmesen.”
 
A BENU Gyógyszertár
 
A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, elérkezettnek látta az időt arra, hogy eddigi szakmai munkája tapasztalatait, munkatársai felgyülemlett tudását, adatbázisát, meglévő szellemi- és anyagi erőforrásait – összegyűjtve, rendszerezve – más piaci szereplők szolgálatába állítsa, és szélesebb körben kamatoztassa, így létrehozta a BENU Franchise-t, amely 2012 óta a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: benu.hu
-vife-
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.