Hírek, aktualitások

dátum 2013-10-18 idő 10:13

21. századi gyógyszertár a vizek városában (BENU)

Szeptember közepétől megszépült környezetben várja a győrieket a BENU Gyógyszertár Győr Pláza. A megnyitó ünnepség alkalmából a gyógyszertár szakemberei egészségvédő tanácsadással, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány ingyenes szűrőprogramokkal várták a betegeket. A megnyitó ünnepségen részt vett Dr. Somogyi Tivadar, a város alpolgármestere is, aki a közeli kórház orvosaként maga is gyakran megfordul a gyógyszertárban.
 
A BENU Gyógyszertár a megszokott szakértelemmel, a jól ismert helyen, de megújult külsővel várja a Győr Plázába betérőket. A szabad polcokon elhelyezett készítményeket a sor feltartása nélkül kényelmesen megnézhetjük, összehasonlíthatjuk és tájékozódhatunk az árakról is.
 
 
A megnyitó alkalmából az érdeklődők ingyenes vérnyomás-, és vércukormérésen vehettek részt, illetve megismerkedhettek a cukorbetegség fajtáival és tüneteivel. Mivel a BENU Gyógyszertárak két legfontosabb értéke az ember és az egészség, a megelőzés és az egészségvédelem is fontos szerephez jutott, különféle egyszerű tesztek kitöltésével több témában is tájékozódhattak az egészségüket megőrizni vágyók.
 
Dr. Borbély Margit, a gyógyszertár vezetője köszöntőjében kiemelte, jóleső érzés, hogy a visszajelzések alapján a győrieknek tetszik a megújult gyógyszertár, és bizalommal fordulnak a patika alkalmazottaihoz tanácsért és kérik ki véleményüket.
 
 
Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester úr beszédében felhívta a figyelmet a gyógyszerészi hivatás fontosságára és az egészségügyben betöltött szerepére. „A szakmailag jól képzett személyzet a legnagyobb kincs. A megújult, gyönyörű gyógyszertárban a betegek nem csupán receptjeiket válthatják ki, hanem különböző gyógyteák, gyógyfüvek, szezonális termékek közül válogathatnak kényelmesen.”
 
A BENU Gyógyszertár
 
A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, elérkezettnek látta az időt arra, hogy eddigi szakmai munkája tapasztalatait, munkatársai felgyülemlett tudását, adatbázisát, meglévő szellemi- és anyagi erőforrásait – összegyűjtve, rendszerezve – más piaci szereplők szolgálatába állítsa, és szélesebb körben kamatoztassa, így létrehozta a BENU Franchise-t, amely 2012 óta a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: benu.hu
-vife-
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.