Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-15 idő 09:19

3 milliárd forintba került a Spar idei modernizációja

Decemberben újabb négy áruházát adta át újra a SPAR Magyarország. Ezekkel együtt összesen tizenháromra emelkedett az idén modernizált és újraátadott üzletek száma. Az összes beruházás több mint 3 milliárd forintba került, céljuk a vásárlói elégedettség növelése, a termékkínálat szélesítése, valamint a költséghatékkonyabb működés elérése volt.
 
 
Leújabb felújított üzleteit a Pest megyei Abonyban 95 millió, Debrecenben 240 millió, a budapesti Pesti úti egység esetében 540 millió, míg Veszprémben 106 millió forint befektetésével renoválta.
A felujítás kiterjedt az eladótér és a gépészet fejlesztésére is. Csemege-, sajt-, és húspultok kerültek az üzletekbe, reagálva a vásárlói igényekre. Új bútorzatot kapott a zöldség-gyülmölcs, valamint a pékáru részleg is. Az üzlet barátságos hangulatáról az új burkolatok és a ledes megvilágítás gondoskodik.
 
A fővárosi Pesti úton a teljes épület korszerűsítésre került, nyílászárókat cseréltek és felújították a homlokzatot is. Új hűtéstechnikai, gépészeti és elektromos megoldásokat építettek be, a padlófűtési rendszert pedig hővisszanyeréses technológia támogatja. Ebben az áruházban a frissen készült ételeket is kínáló szolgáltatás, a toGo is megtalálható.
 
Abonyban, Veszprémben és Budapesten december 3-án, Debrecenben pedig december 10-én nyitották meg kapuikat a felújított SPAR áruházak. A rekonstrukcióról mind a fővárosi, mind a vidéki településeken működő áruházak esetében a környező kereslet érezhető növekedése miatt döntött a SPAR Magyarország.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.