Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-15 idő 09:19

3 milliárd forintba került a Spar idei modernizációja

Decemberben újabb négy áruházát adta át újra a SPAR Magyarország. Ezekkel együtt összesen tizenháromra emelkedett az idén modernizált és újraátadott üzletek száma. Az összes beruházás több mint 3 milliárd forintba került, céljuk a vásárlói elégedettség növelése, a termékkínálat szélesítése, valamint a költséghatékkonyabb működés elérése volt.
 
 
Leújabb felújított üzleteit a Pest megyei Abonyban 95 millió, Debrecenben 240 millió, a budapesti Pesti úti egység esetében 540 millió, míg Veszprémben 106 millió forint befektetésével renoválta.
A felujítás kiterjedt az eladótér és a gépészet fejlesztésére is. Csemege-, sajt-, és húspultok kerültek az üzletekbe, reagálva a vásárlói igényekre. Új bútorzatot kapott a zöldség-gyülmölcs, valamint a pékáru részleg is. Az üzlet barátságos hangulatáról az új burkolatok és a ledes megvilágítás gondoskodik.
 
A fővárosi Pesti úton a teljes épület korszerűsítésre került, nyílászárókat cseréltek és felújították a homlokzatot is. Új hűtéstechnikai, gépészeti és elektromos megoldásokat építettek be, a padlófűtési rendszert pedig hővisszanyeréses technológia támogatja. Ebben az áruházban a frissen készült ételeket is kínáló szolgáltatás, a toGo is megtalálható.
 
Abonyban, Veszprémben és Budapesten december 3-án, Debrecenben pedig december 10-én nyitották meg kapuikat a felújított SPAR áruházak. A rekonstrukcióról mind a fővárosi, mind a vidéki településeken működő áruházak esetében a környező kereslet érezhető növekedése miatt döntött a SPAR Magyarország.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?