Hírek, aktualitások

dátum 2015-10-27 idő 09:28

35. Őszi COOP Napok Tiszaföldváron

Nagy sikerrel zárult az immár 35. alkalommal megrendezett Őszi ÁFÉSZ-COOP Napok rendezvénysorozata, amelynek hagyományosan Tiszaföldvár volt a házigazdája.
 
Ennek keretében a Tiszaföldvár, Kossuth L. út 136. sz. alatti 1. sz. ABC környékén több pavilonban árubemutatót, engedményes vásárt tartottak, egészségügyi szolgáltatást valamint kulturális műsorokat, játékos vetélkedőket és más szórakozási lehetőséget is biztosítottak. Ezzel egy időben a cég többi COOP boltjában is kereskedelmi akciókra került sor. A cél ezzel is a COOP üzleti csoport vonzásának erősítése, a vásárlók közérzetének javítása, és egy kellemes családi nap biztosítása.
Tiszaföldvár községben 1945. november 25-én alakult meg a helyi Földműves Szövetkezet. A sikeres működés alapján a kereskedelmi hálózat bővült, a forgalom dinamikusan nőtt, a vagyon gyarapodott.  2006 tavaszán a Tiszaföldvári ÁFÉSZ átalakult gazdasági társasággá és Tiszaföldvári COOP Zrt. néven folytatta munkáját.
 
A jelenlegi- és a jövőben várható helyzet értékelése kapcsán a cég gazdasági és testületi vezetése a gazdasági- pénzügyi stabilitás, valamint a jövőbeni fejlődés érdekében a CO-OP Star Zrt. üzletcsoportjával történő integráció mellett döntött. Az átrendeződés a cég önállóságának meghagyásával 2015. elején megtörtént, amelynek pozitív hatásai már több területen megmutatkoznak. Ezek között kell megemlíteni, hogy már idén olyan hálózatfejlesztések történtek, amelyet a Tiszaföldvári COOP Zrt. saját erőforrásból nem lett volna képes megvalósítani. Több COOP szuper áruház korszerűsítésére került sor 90 millió Ft. értékben.

forrás: coop.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.