Hírek, aktualitások

dátum 2017-06-20 idő 10:02

8 óra alatt 100 ezer embert ért el a KFC videója

Június 13-ától próbaüzemmel indította be a gyorsétterem házhozszállítást, a Netpincérrel együttműködve azt ígérik, hogy a főváros belső kerületeibe (Belváros, Lipótváros, Újlipótváros, Terézváros, de Ligetváros, Istvánmező és a Városliget lakói sem maradnak rántott csirke nélkül) 30 percen belül kiérnek majd a rendelt ételekkel.

Mivel a Netpincér hazánk egyik, ha nem legnagyobb étteremgyűjtő és rendelős oldala, tökéletes partner az egyelőre néhány hetes időtartamra tervezett tesztüzem lebonyolítására. A cég egyébként dolgozik saját felületen és mobilapplikációkon is, de ezek várhatóan csak a végleges bevezetéskor kerülnek élesítésre.

Az új szolgáltatásról a Brandlift készített a Facebookra egy videót, amely 8 óra alatt több mint 100 ezer embert, valamint organikusan 18 ezer megtekintést ért el, a jelenlegi nézettsége pedig 46 ezer.

Az éttermi választék nagyjából 90%-a rendelhető meg, a KFC viszont igyekszik ezt a számot minél feljebb tornászni. Forró italok és shake-ek például egyelőre nem érhetőek el. Vannak viszont olyan összeállítások, melyek kizárólag Netpincéren keresztül vásárolhatóak meg: ilyen például sokak kívánsága, a csak H&S Stripseket tartalmazó kosár. 

A házhozszállítás egyébként nem újdonság sem a KFC, sem az éttermeket többek közt hazánkban is üzemeltető AmRest számára: Cseh- és Lengyelország egyes városaiban is elérhető már a szolgáltatás. A külföldi piacokon megszerzett tudás és tapasztalat segítségével a magyarországi bevezetés zökkenőmentesebb lehet mind a vállalat, mind a vásárlók számára.

Forrás: fastfoodcentral.blog.hu, elelmiszer.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.