Hírek, aktualitások

dátum 2015-04-17 idő 11:14

„Átlátható” lett a KFC

Min múlik egy étterem sikere? Főként a kitűnő recepteken, a séf tudásán és a hozzávalók frissességén, magas minőségén - olvasható az elemiszer.hu oldalán. A KFC egy újszerű megoldással bizonyítja legújabb éttermében, hogy náluk mindegyik megvan. Friss, magyar csirkehúst használnak, amit helyben, közvetlenül a sütés előtt kézzel paníroznak az étteremlánc-alapító Sanders ezredes receptje alapján. Erről mostantól ráadásul saját szemükkel győződhetnek meg a vendégek, hiszen a szakácsokat csupán egy üvegfal választja el a vendégektől. A KFC legújabb, Deák Ferenc téri étterme emellett számos olyan újítással él, amely a folyamatosan változó vásárlói igényekre reagál.

Az emberek többségének más az életvitele, és másképp is gondolkodik, mint akár csak egy évtizede. Amikor éttermet választunk, már nem csak az ételek íze vagy az árszínvonal számít: a tudatos táplálkozás mint globális trend, őszinteséget és átláthatóságot követel minden piaci szereplőtől. Emellett egyre fontosabbak a helyi beszerzésű alapanyagok és a hagyományos ételkészítési technikák, a legfontosabb elvárás pedig, hogy az étel mindig friss és ízletes legyen.

Megszokott minőség, új arculat

„A KFC-ben hagyományos módon készítjük el a csirkét, mert hisszük, hogy a friss étel a legfinomabb. Ezért friss, magyar csirkehúst használunk, amit kézzel paníroznak szakácsaink, közvetlenül sütés előtt. Erről mostantól bárki meggyőződhet az új, Deák Ferenc téri éttermünkben” – mondta Fukcius Tamás, a KFC magyarországi marketingvezetője. „Ezt a KFC éttermet a legújabb fogyasztói trendeket szem előtt tartva alakítottuk ki. Az vendégeink látni szeretnék, miből és hogyan készül az étel, a látványkonyhával pedig ennek az elvárásnak teszünk eleget. Az új, digitális menütábla segítségével még inkább a vendégeink igényeire szabjuk kínálatunkat: más-más termékünket emelhetjük ki például késő este, hétköznap délben vagy hétvégén” – tette hozzá.

Az új koncepció fontos része, hogy átalakul a rendelés menete is: az elkészült ételeket közvetlenül a konyháról kapja meg a vendég, így a pénztáros minden figyelmét a vendégeknek szentelheti, emberközelibb, személyesebb kapcsolatot alakíthat ki velük, miközben a várakozási idő is lerövidül. Az 566 négyzetméteren elhelyezkedő, 192 férőhelyes étterem homlokzata jól illeszkedik az utcaképbe, míg belső kialakítása modern, egyszerre funkcionális és otthonos. Az építés során természetes színeket és anyagokat használtak. A tágas terek, a nagy ablakok és a harmonikus megvilágítás mind arra hivatottak, hogy kellemesebbé és emlékezetessé tegyék a KFC-ben töltött időt.

Friss csirkehús és hazai beszállítók: a KFC ezen pillérek mentén építette fel márkáját. A legmagasabb minőség érdekében minden magyarországi KFC-be hetente legalább kétszer érkezik friss csirkehús a nemzetközileg elismert élelmiszerbiztonsági rendszerekkel rendelkező HUNGERIT Zrt.-től, amely a Nemzeti Minőség Klub tagja. Az új étterem nemcsak a hazai termelőkkel működik együtt: 50 magyar munkavállaló számára teremt munkahelyet.

forrás: Élelmiszer Onlinevissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.