Hírek, aktualitások

dátum 2016-04-06 idő 09:05

A 100 Montaditos lett az év üzlete

A spanyol Restalia Multibrand Holding zászlóshajója a 100 Montaditos nyerte az "Év Üzlete" díjat Spanyolországban. Eddig ők az egyetlen olyan társaság, akinek ez négy egymást követő évben sikerült. A társaság Spanyolországon kívül jelen van az Egyesült Államokban, Mexikóban, Kolumbiában, Chilében, Portugáliában és Olaszországban, összesen 350 étteremmel.

 

 

A holland Q & A Research and Consultancy által végzett felmérés alapján azok a cégek kaphatják meg ezt az elismerést, akik eredményesen működnek az ágazatban és elnyerték a fogyasztók tetszését is. A versenyben közel 300 vállalat mérette meg magát és több, mint 60.000 fogyasztó véleményét kérték ki. 

A fogyasztók értékelési szempontjai a következők: a minőség-ár vonatkozása, a szolgáltatás minősége, az ügyfélszolgálat ügyfélcentrikussága, az innováció, új ételek, az ételek frissessége, az étterem hangulata.

 

Kép forrása: http://spain.100montaditos.com/

 

A 100 Montaditos története 2000-ben kezdődött a Sevillától nyugatra fekvő Islatillán.  A koncepció lényege az volt, hogy minél egyszerűbb ételeket (Tapas) állítsanak elő, nagy választékban, kiváló alapanyagokból. Az alapanyagul szolgáló tésztaféle szabadalmaztatott összetevőkből áll, helyben állítják elő (kemencében sütik) és mindig friss és ropogós.

 

Kép forrása:http://dc.eater.com/

 

A hozzávalók (feltétek) is minőségi, válogatott alapanyagokból készülnek. A siker igazi kulcsa az, hogy ezekből az összetevőkből minden betérő vendég saját maga állíthatja össze a saját magának leginkább megfelelőt. Az ízek a tradícionális spanyol konyhára jellemzők, így minden korosztály megtalálhatja az ízlésének, hangulatának éppen legalkalmasabb kombinációt.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.