Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-05 idő 10:20

A 2013. Év Internet Média és Web Díját a Katedra Nyelviskola hálózat érdemelte ki

Január 23-án sor került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálaestjére. A díjat Nagy Zoltán, a Katedra Nyelviskola hálózat alapító tulajdonosa vette át. A több mint 20 éves múltra visszatekintő Katedra Nyelviskola Hálózat 2013-ban új honlapot indított, amely mind letisztult megjelenésével, mind kereső optimalizáltságában teljes mértékben megfelel jelen korunk követelményeinek.
 
Az informatika világának villámgyors fejlődésével 2013-ban esedékessé vált a hálózat számára egy új honlap kifejlesztése, amely felváltotta a már öt éve futó előző verziót. A főoldalra érkezve a látogatót olyan tartalmak fogadják, amik a Katedra Nyelviskola Hálózat egészére vonatkoznak, a város specifikus információkhoz pedig a kiválasztás után lehet eljutni. A honlap központi oldaláról, egyetlen kattintással érhetőek el a franchise partnerek aloldalai.
 
 
A Katedra Nyelviskola hálózat honlapjának nyitóoldalán több ingyenes szolgáltatatás igénybe vételét tette lehetővé az oda látogatóknak:
 
- többnyelvű online szótárat használhatnak, 
- számos nyelvből online szintfelmérőt írhatnak, hogy pontos képet kapjanak nyelvtudásuk szintjéről, valamint
- feliratkozhatnak olyan szókincsfejlesztő modulokra, amelyek rendszeresen küldenek elsajátítandó szavakat, kifejezéseket.
 
 
A Katedra Nyelviskola weboldala mellett nagy figyelmet fordít központi Facebook-oldalának üzemeltetésére is. Követői száma meghaladja a 77 ezret, ami a hazai nyelviskolák körében kiemelkedően magasnak számít. 
 
A hálózatnak a Facebook-oldal üzemeltetésével kettős célja van: egyrészt szórakoztató, nyelvtanulással kapcsolatos tartalmak biztosítása,  másrészt beiratkozók generálása aktuális akciók, tanfolyamindulások kommunikálása révén.
 
Forrás: franchise.hu
Fotó: Kallus György
ViFe


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.