Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-24 idő 09:53

A BÁV-nál holnap is Mesélnek a Műkincsek

A BÁV „Mesélnek a műkincsek” című előadássorozatának következő eseménye 2014. február 25-én, azaz holnap kerül megrendezésre. A rendezvényen Dr. Rostás Péter művészettörténész, a Kiscelli Múzeum igazgatója „A Királyi Palota megtalált kincsei” címmel tart előadást.
 
Dr. Rostás Péter művészettörténész, a Kiscelli Múzeum igazgatója, „A Királyi Palota – a kultúra vára” (A Budavári Palota története 1686-tól napjainkig) című kiállítás kurátora. A február 25-i rendezvényen igazgató úr előadásában megismerkedhetnek azokkal a kiemelkedő kvalitású kincsekkel (ezüst, porcelán, bútor, kárpit) érdekességekkel, amelyek a kiállítás előkészítése során kerültek a rendező kurátorok látószögébe, majd bemutatásra a kiállításon.
 
 
A Mesélnek a Műkincsek előadássorozat helyszíne a főváros V. kerületében található BÁV Aukciósház (Budapest, V. kerület. Bécsi utca 1.). A rendezvények keretében minden hónap utolsó kedd délutánján 17 órától, gyűjteményekről, műtárgyakról, kiállításokról tartanak neves szakértők és gyűjtők előadást.
Korábban, január 28-án Jurecskó László művészettörténész "Az Új Ember: Mattis Teutsch János újjászületett képei" címmel tartott előadást. A márciusban megrendezendő MAM programon pedig dr. Kovács Gábor igazságügyi szakértő „Pénz szüli a pénzt ?” címmel tart majd előadást.
 

A BÁV franchise 

 
A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
 
 
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: bav.hu
Szerző: ViFe

 

Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.