Hírek, aktualitások

dátum 2014-02-24 idő 09:53

A BÁV-nál holnap is Mesélnek a Műkincsek

A BÁV „Mesélnek a műkincsek” című előadássorozatának következő eseménye 2014. február 25-én, azaz holnap kerül megrendezésre. A rendezvényen Dr. Rostás Péter művészettörténész, a Kiscelli Múzeum igazgatója „A Királyi Palota megtalált kincsei” címmel tart előadást.
 
Dr. Rostás Péter művészettörténész, a Kiscelli Múzeum igazgatója, „A Királyi Palota – a kultúra vára” (A Budavári Palota története 1686-tól napjainkig) című kiállítás kurátora. A február 25-i rendezvényen igazgató úr előadásában megismerkedhetnek azokkal a kiemelkedő kvalitású kincsekkel (ezüst, porcelán, bútor, kárpit) érdekességekkel, amelyek a kiállítás előkészítése során kerültek a rendező kurátorok látószögébe, majd bemutatásra a kiállításon.
 
 
A Mesélnek a Műkincsek előadássorozat helyszíne a főváros V. kerületében található BÁV Aukciósház (Budapest, V. kerület. Bécsi utca 1.). A rendezvények keretében minden hónap utolsó kedd délutánján 17 órától, gyűjteményekről, műtárgyakról, kiállításokról tartanak neves szakértők és gyűjtők előadást.
Korábban, január 28-án Jurecskó László művészettörténész "Az Új Ember: Mattis Teutsch János újjászületett képei" címmel tartott előadást. A márciusban megrendezendő MAM programon pedig dr. Kovács Gábor igazságügyi szakértő „Pénz szüli a pénzt ?” címmel tart majd előadást.
 

A BÁV franchise 

 
A BÁV 2005-ben kezdte meg franchise hálózatának kiépítését, biztosítva ezzel a franchise-t előnyben részesítő vállalkozóknak a pénzügyi szolgáltatási szektorban való megjelenés lehetőségét. Hálózatbővítési stratégiájának részeként jelent meg még 2007-ben a Nemzetközi Franchise Kiállítás és BuyBrand Show-n is.
 
 
Emellett természetesen folyamatosan várják a további érdeklődőket, akik új üzletbe kezdenének, BÁV fiókot szeretnének nyitni. A BÁV a Magyar Franchise Szövetség tagja.
 
Forrás: bav.hu
Szerző: ViFe

 

Virtuális kiállító: BÁV Aukciósház és Záloghitel Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.