Hírek, aktualitások

dátum 2016-09-22 idő 09:20

A BENU Bellis Gyógyszertár is hozzájárul Kőbánya fejlődéséhez

Rendkívül szembetűnő a változás, ami mindössze néhány nap alatt ment végbe a BENU Bellis Gyógyszertárban: egészen új, világos belső tér fogadja a vásárlókat, a bútorzat kialakítása pedig még emberibb kommunikációt tesz lehetővé a betegekkel. Az egészség megőrzését szolgáló termékeket szabadpolcokon elhelyezve, kategóriák szerint rendezve találjuk meg, így kellő időt szánhatunk az árak és a hatóanyagok összehasonlítására – mindezt a sor feltartása nélkül. A megújult gyógyszertárat ünnepélyes keretek között avatták fel 2016. szeptember 2-án. Az ünnepélyes szalagátvágási ceremónián részt vett és beszédet mondott Kőbánya alpolgármestere, Radványi Gábor is.
Az alpolgármester úr tényszerűen beszélt arról, hogy a kerületben az elmúlt években végzett felmérések szerint a lakosság egészségügyi állapota a budapesti átlagnál is jelentősen rosszabb. Ezért Kőbánya Önkormányzata kiemelt hangsúlyt fektet az egészségügyi intézmények fejlesztésére: ennek jegyében az elmúlt két évben három egészségügyi központot újítottak fel és egy további központban terveznek átfogó beruházásokat – éppen a BENU Bellis Gyógyszertár közelében. Radványi Gábor köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. vezetőinek, hogy a BENU Bellis Gyógyszertár modernizálásával, egy új gyógyszerészeti szemlélet megvalósításával hatékonyan csatlakoznak a kerület egészségügyi reformjához. Kiemelte: rendkívül szerencsés helyzet, amikor a magántőke és az állami tőke értékteremtő törekvései találkoznak.
 
A BENU Magyarország Zrt. ezidáig csaknem 100 gyógyszertárat újított fel. A vállalat vezetői és munkatársai a modernizációs folyamat során két fő értéket tartanak szem előtt, melyek az ember és az egészség. E két érték megvalósításához azonban természetesen a patikák dolgozóinak emberi odaadására, szakmai felkészültségére is elengedhetetlen szükség van. A BENU Bellis Gyógyszertár is ennek köszönhetően működik évek óta sikeresen Kőbányán.
A BENU a németországi központú PHOENIX-csoport gyógyszer-kiskereskedelmi márkája. A PHOENIX-csoporthoz Európa 23 országának gyógyszer-nagykereskedő cégei tartoznak, a csoport  emellett Európa-szerte mintegy 1.500 közforgalmú gyógyszertárral rendelkezik. Ezen gyógyszertárak közül Magyarországon túl Csehországban, Lettországban, Észtországban, Litvániában, Svájcban és Hollandiában működnek a patikák BENU-védjegy alatt.
A PHOENIX-csoport magyar kiskereskedelmi üzletágát a legnagyobb hazai gyógyszer-kiskereskedelmi befektető, BENU Magyarország Zrt. működteti. A cég közel 15 éves, sikeres szakmai múltra tekint vissza a gyógyszer-kiskereskedelmi piacon, különösen a gyógyszertáraknak nyújtott üzletviteli tanácsadás, gyógyszertári portfolió-, és vagyonkezelés terén. A csoport több, mint 170 gyógyszertárával a legnagyobb hazai gyógyszertár-hálózatnak számít.

benu.hu


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.