Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-28 idő 08:44

A BENU franchise hálózat tagjai közül elsőként a soproni gyógyszertár újult meg

A BENU Hálózat tulajdonában lévő gyógyszertárak egyre nagyobb számban szépülnek meg, kielégítve ezzel korunk vásárlási igényeit.
 
A vasútállomás szomszédságában található BENU Gyógyszertár Sopron Állomás vásárlóterébe lépve az az érzésünk támad, mintha elutaztunk volna a BENU Hálózat központjába.
 
 
A több mint 20 éve üzemelő gyógyszertár felújítását és átalakítását követően modern arculattal, ragyogó berendezéssel és kibővült termékkínálattal várja a betérőket. Minden részletre gondosan ügyeltek az átalakítás során, hisz a cél az arculat és a rendszer tökéletes kialakítása volt.
 
 
„Egy gyógyszertár életében legalább tízévente fontos a teljes megújulás és frissítés ahhoz, hogy megőrizhesse meghatározó szerepét az emberek egészségének megőrzésében. Ezt szem előtt tartva kerestem a lehetőséget és azt az irányt, hogy miként építsük át a gyógyszertárunkat. Találkozott az igény a BENU Hálózat kínálta lehetőséggel és a tárgyalás sorozatot követően büszkék vagyunk arra, hogy a franchise partnerek közül elsőként alakíthattuk üzletünket erre az arculatra és a különleges szabadpolcos értékesítési megoldásra”. Mesélte a résztvevőknek dr. Horváth Csaba, a gyógyszertár vezetője.
 
 
„Mindig nagy öröm, ha valami megszépül, megújul a városban, főleg, ha a változás látható is és az erőfeszítések eredményesek, és főként, ha annak a változásnak a lakosok is örülnek.” Emelte ki a megnyitón tartott beszédében Abdai Géza, Közösségi ügyekért felelős alpolgármester.
 

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését

Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.

A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Új Interspar áruházat építenek Tatán
dátum 2018-03-22 idő 13:44

A Spar Magyarország 4,2 milliárd forint ráfordításával Tatán építi fel az ország 34. Interspar áruházát.

Megnyílt az első Zala megyei Burger King
dátum 2018-03-20 idő 16:52

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg kedden Zalaegerszegen a Burger King 40. magyarországi és egyben első Zala megyei étterme.

Az életmódváltás még mindig jó üzlet! Legyen Ön is Naturhouse franchise partner!
dátum 2018-03-20 idő 09:18

A Naturhouse minden diatetikai központjában magasan képzett és tapasztalt dietetikusok segítenek a fogyni, illetve egészségesebben táplálkozni vágyóknak.

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.