Hírek, aktualitások

dátum 2014-04-28 idő 08:44

A BENU franchise hálózat tagjai közül elsőként a soproni gyógyszertár újult meg

A BENU Hálózat tulajdonában lévő gyógyszertárak egyre nagyobb számban szépülnek meg, kielégítve ezzel korunk vásárlási igényeit.
 
A vasútállomás szomszédságában található BENU Gyógyszertár Sopron Állomás vásárlóterébe lépve az az érzésünk támad, mintha elutaztunk volna a BENU Hálózat központjába.
 
 
A több mint 20 éve üzemelő gyógyszertár felújítását és átalakítását követően modern arculattal, ragyogó berendezéssel és kibővült termékkínálattal várja a betérőket. Minden részletre gondosan ügyeltek az átalakítás során, hisz a cél az arculat és a rendszer tökéletes kialakítása volt.
 
 
„Egy gyógyszertár életében legalább tízévente fontos a teljes megújulás és frissítés ahhoz, hogy megőrizhesse meghatározó szerepét az emberek egészségének megőrzésében. Ezt szem előtt tartva kerestem a lehetőséget és azt az irányt, hogy miként építsük át a gyógyszertárunkat. Találkozott az igény a BENU Hálózat kínálta lehetőséggel és a tárgyalás sorozatot követően büszkék vagyunk arra, hogy a franchise partnerek közül elsőként alakíthattuk üzletünket erre az arculatra és a különleges szabadpolcos értékesítési megoldásra”. Mesélte a résztvevőknek dr. Horváth Csaba, a gyógyszertár vezetője.
 
 
„Mindig nagy öröm, ha valami megszépül, megújul a városban, főleg, ha a változás látható is és az erőfeszítések eredményesek, és főként, ha annak a változásnak a lakosok is örülnek.” Emelte ki a megnyitón tartott beszédében Abdai Géza, Közösségi ügyekért felelős alpolgármester.
 

A BENU Gyógyszertár Koncepció jogtulajdonosa a PHARMANOVA Zrt., a magyar gyógyszer-kiskereskedelmi piac meghatározó szereplője. A gyógyszertári üzletvitelben és vagyonkezelésben szerzett több mint 10 éves tanácsadói tapasztalatával, mintegy 140 eredményesen működő gyógyszertárával a PHARMANOVA a piacon egyedülálló tudásbázis és know-how birtokosa.

A BENU koncepciója leglátványosabban az egyedi, könnyen megkülönböztethető új designban, reklámzajoktól mentes környezetben ölt testet, amely számos más előnnyel kiegészülve hosszú távon biztosítja a hálózthoz csatlakozó gyógyszertárak kiszámítható, gazdaságos működését

Együtt könnyebb! Profitáljon Ön is egy nemzetközileg ismert márkából, amely már hazánkban is bizonyított! További információkért keresse dr. Kinics Lászlót az info@benu.hu e-mail címen.

A BENU a Magyar Franchise Szövetség tagja.

Forrás: benu.hu

Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.

Megmaradnak a világörökségi területeken a diszkont üzletláncok
dátum 2018-01-08 idő 10:43

Az új jogszbályi környezet ellenére megállíthatatlan a növekedés a diszkont hálózatok növekedése. Ügyesen hárítják azokat a szigorításokat, amelyek január elsejétől kitiltják őket a világörökségi területekről.