Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-01 idő 09:40

A BENU már a harmadik patikát újítja fel Győrben

A győri Kígyó Gyógyszertár továbbra is a méltán elismert, jól megszokott szakértelemmel, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóközpontú, modern, barátságos belső térrel, a patika személyzetét a vásárlóktól elválasztó üvegablakok nélkül, még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő betegeket, vásárlókat.
 
A Kígyó patika megújulását ünnepélyes szalagátvágási ceremónia kíséretében ünnepelték a patika dolgozói, a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a meghívott orvos kollégák. A Győri Önkormányzat részéről az ünnepségen köszöntő beszédet mondott Borsi Róbert, a Közigazgatási és Közrendvédelmi Bizottság elnöke is, aki hangsúlyozta: a BENU Kígyó Gyógyszertár felújítása, a nyugat-európai színvonalú infrastruktúra hozzájárul Győr város egészségügyi szolgáltatásainak fejlődéséhez. 
 
 
A BENU Gyógyszertár Hálózatot üzemeltető BENU Magyarország Zrt. a patikák modernizálását 2012-ben kezdte el, ma Magyarországon már csaknem nyolcvan felújított BENU Gyógyszertárba térhetünk be. Az ünnepélyes megnyitón dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. köszönetet mondott a BENU Kígyó Gyógyszertár vezetőjének,Pólyáné dr. Ősze Zsuzsannának és a gyógyszertár minden dolgozójának, hogy példás csapatmunkájuknak köszönhetően a BENU Kígyó Gyógyszertár mindössze kilenc nap leforgása alatt teljesen átalakulhatott, és ma már modern, a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre alkalmas környezetben fogadhatja a betérő vásárlókat és segítheti a szomszédos egészségügyi intézmények, orvosok munkáját.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.