Hírek, aktualitások

dátum 2015-12-01 idő 09:40

A BENU már a harmadik patikát újítja fel Győrben

A győri Kígyó Gyógyszertár továbbra is a méltán elismert, jól megszokott szakértelemmel, de immáron a BENU Gyógyszertárakra jellemző vásárlóközpontú, modern, barátságos belső térrel, a patika személyzetét a vásárlóktól elválasztó üvegablakok nélkül, még szélesebb termékválasztékkal várja a betérő betegeket, vásárlókat.
 
A Kígyó patika megújulását ünnepélyes szalagátvágási ceremónia kíséretében ünnepelték a patika dolgozói, a BENU Magyarország Zrt. vezetői és a meghívott orvos kollégák. A Győri Önkormányzat részéről az ünnepségen köszöntő beszédet mondott Borsi Róbert, a Közigazgatási és Közrendvédelmi Bizottság elnöke is, aki hangsúlyozta: a BENU Kígyó Gyógyszertár felújítása, a nyugat-európai színvonalú infrastruktúra hozzájárul Győr város egészségügyi szolgáltatásainak fejlődéséhez. 
 
 
A BENU Gyógyszertár Hálózatot üzemeltető BENU Magyarország Zrt. a patikák modernizálását 2012-ben kezdte el, ma Magyarországon már csaknem nyolcvan felújított BENU Gyógyszertárba térhetünk be. Az ünnepélyes megnyitón dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. köszönetet mondott a BENU Kígyó Gyógyszertár vezetőjének,Pólyáné dr. Ősze Zsuzsannának és a gyógyszertár minden dolgozójának, hogy példás csapatmunkájuknak köszönhetően a BENU Kígyó Gyógyszertár mindössze kilenc nap leforgása alatt teljesen átalakulhatott, és ma már modern, a betegekkel való közvetlen kapcsolat kialakítására és a személyes hangvételre alkalmas környezetben fogadhatja a betérő vásárlókat és segítheti a szomszédos egészségügyi intézmények, orvosok munkáját.
 
Forrás: benu.hu
Virtuális kiállító: BENU Magyarország Zrt.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.