Hírek, aktualitások

dátum 2017-01-23 idő 09:54

A BioTechUSA lett a 2016-os Év Franchise Hálózata

Teljesítménye alapján a BioTechUSA-t választotta a 2016. év franchise hálózatának a Magyar Franchise Szövetség.

A hálózat 130 franchise üzlettel és több mint 60 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal 1999 óta a sportcélú étrend-kiegészítők piacának egyik meghatározó szereplője. A cég több mint 330 féle terméket kínál fitnesz- és hobbisportolóknak, élsportolóknak és egészségmegőrzőknek.

Kabina Péter - BioTechUSA (belkereskedelmi vezető) átveszi a díjat
 
A BioTechUSA küldetése az egészséges életmód, a sport népszerűsítése és támogatása. Számos híres hazai sportolót szponzorálnak, például Kozák Danutát, Kucsera Gábort, Szilágyi Áront, valamint Jakabos Zsuzsannát is.
 
A Magyar Franchise Szövetség január 19-én megrendezett Díjkiosztó Gáláján további hét kategóriában kerültek kiosztásra díjak a Szövetség rendszergazda tagjai, valamint franchise átvevőik részére.
 
A 2016. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata címet a BENU Gyógyszertár hálózat nyerte el. A hálózat 2016-ban 26-ról 69-re növelve, mintegy megháromszorozta franchise partnerei számát. 
A BENU – annak ellenére, hogy csak 4 éve van jelen a piacon, a magyar gyógyszertár-hálózatok között a legismertebbnek számít. Fiók-gyógyszertárait is beleértve több mint 250 egység viseli a BENU nevét, képviseli értékeit.

Kupai Mihály - franchise program vezető, BENU
 
Az Év Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hálózata a Duna House lett. A Duna House Csoport 2016-ban megvásárolta a Metrohouse-t Lengyelország legnagyobb ingatlan franchise hálózatát.

Máté Ferenc - ügyvezető igazgató, Duna House 
 
Az Év Innovatív Franchise Hálózata díjat az Otthon Centrum ingatlan hálózat kapta, elsősorban a felező megbízás típus bevezetéséért.

Tóth Csaba András - értékesítési és oktatási igazgató
 
A 2016-os év Marketing Díjában az Alma Gyógyszertár hálózat részesült, az Internet Média és Web Díjat pedig a Fornetti kapta meg.

Kárpáti Mónika - Alma Gyógyszertár hálózat
 Bánhidi Attila - Fornetti 
 
Az Év Franchise Átvevője Tóthné Halas Szilvia, a High-Care Cosmetics franchise partnere lett, aki 11 éve a hálózat tagja.

Tóthné Halas Szilvia - High Care Cosmetics
 
Az Év Fiatal Sikeres franchise átvevőjének pedig File Szabolcsot az Alma Gyógyszertárak átvevőjét választották. A 7 gyógyszertárat üzemeltető File Szabolcs 2016 decemberében a Best Franchisee of the World nemzetközi versenyben második helyezést ért el Firenzében.
 

File Szabolcs - Alma Gyógyszertár hálózat
 
A rendezvény szponzorai az Alma Gyógyszertárak, Duna House, McDonald’s, valamint a Pékpont hálózatok voltak. 
 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

80 évre tervez a Burger King Magyarországon
dátum 2018-04-26 idő 09:24

41 éttermével a magyarországi gyorsétterem-piac meghatározó szereplője a Burger King.

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.