Hírek, aktualitások

dátum 2016-02-05 idő 09:45

A Bite Bakery Café február 10-én ünnepli harmadik születésnapját!

A Bite Bakery Café február 10-én ünnepli harmadik születésnapját!
 
Már három éve élvezhetjük a különleges ízeket, sütiket, kávékat a Nyugati pályaudvarnál lévő üzletükben. Ebből az alkalomból mindenkit, aki február 10-én ellátogat a pékségbe, megajándékozzák egy sajtos pereccel, a jelszó csupán: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BITE! 
A hálózat célkitűzése, hogy adalékmentes  alapanyagokból igazán ízletes gyorséttermi termékeket hozzanak létre. A tésztákat és töltelékeket kézzel készítik a helyszínen, a vendégek szeme előtt. 
 
A tekercsekben nádcukrot, a legmagasabb minőségű kakaót és fahéjat használnak fel. Pereceik összetevői kizárólag természetes alapanyagok.
A limonádékat és a joghurtokat organikus gyümölcsvelővel ízesítik, amelyek kizárólag gyümölcsöt, gyümölcscukrot és homoktövist tartalmaznak.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Még mindig nagy üzlet a fogyókúra: tovább terjeszkedik a Naturhouse
dátum 2018-06-01 idő 09:38

2018-ban további terjeszkedéssel számol a táplálkozási tanácsadással foglalkozó Naturhouse.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Pazar évet zárt tavaly itthon a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 12:04

Tájékoztatásuk szerint tavaly a vendégek száma Magyarországon 10 százalékkal nőtt az előző évhez képest, az étteremhálózat évente átlagosan mintegy 80 millió vendéget szolgál ki.

Gyöngyösön nyitotta meg új éttermét a McDonald's
dátum 2018-06-19 idő 11:25

Gyöngyös forgalmas közlekedési csomópontjában nyitotta meg kapuit a McDonald’s legújabb, kétszintes autós étterme. Az étterem az első vidéki egység, amely már a „Jövő Élménye” koncepció alapján készült.

Egy igazi nyári ajánlat: frozen joghurt koncepció keresi új tulajdonosát!
dátum 2018-06-18 idő 09:42

A Jono Yogo, az egész évben üzemeltethető forzen joghurt hálózat remek franchise befektetési lehetőség. Az öt egységből álló franchise 2013 óta van jelen a hazai piacon, és a legforgalmasab budapesti üzletközpontokban képviselteti magát.

A franchise Spanyolországban
dátum 2018-06-15 idő 16:51

„A siker kulcsa Spanyolországban az, hogy megfelelően tudjunk alkalmazkodni a spanyolok ízlésvilágához” – Interjú Eduardo Abadíával, a Spanyol Franchise Szövetség ügyvezető igazgatójával.

Úgy megy házhoz a Lidl és az Aldi, hogy már a házat is ők építik
dátum 2018-06-13 idő 14:24

A Lidl óvodát és hotelt nyit a boltjai felett, az Aldi lakásokat fejleszt. A diszkontláncok egyre aktívabbak az ingatlanpiacon, de ki profitál ebből?