Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-09 idő 09:05

A Borháló Dunaújváros október 17-én tartja első borkóstolóját

„Kedves Érdeklődők! Nagy örömmel jelentjük be, hogy október 17-én pénteken tartjuk első borkóstolónkat a dunaújvárosi Borháló üzletben.” – írja beharangozójában az üzlet. „A vendég badacsonyi SABAR borászat lesz, nagyon jó szívvel ajánljuk friss és érett fehérboraikat és rozéborát.” A nyitó rendezvényen az október 17-ig regisztrált vevők között három borcsomagot sorsolnak ki.
 
A víz őselem. Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A Víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem. (Hamvas Béla: A bor filozófiája)
 
 
„Örömmel értesítünk minden borbarátot, hogy október folyamán megnyílt Dunaújvárosban a Dózsa mozi mellett Borháló üzletünk, mindenki számára elérhető helyen. Parkolási lehetőség az üzlet közvetlen közelében. Magyarország legjobb borvidékeiről válogatjuk össze a kínálatunkat klasszikus és extra méretű kiszerelésben, kedvező áron. Nálunk figyelmes kiszolgálásra és gondos szakmai segítségre számíthat!”
 
 

Borháló franchise

 

A Borháló borkereskedésekben fontos szereppel bír a borok kóstoltatása. Ez a legjobb módja annak, hogy a vásárlók valóban a számukra megfelelő íz világú borokat választhassák ki. 

A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden).A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedésekkel immár vidéken is egyre több városban találkozhatunk (Miskolc, Debrecen, Pécs, Kecskemét, Győr, stb.).

A Borháló a Magyar Franchise Szövetség tagja. 2014 januárjában a hálózat a 2013. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerésben részesült.

Forrás: borhalo.com
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.