Hírek, aktualitások

dátum 2014-10-09 idő 09:05

A Borháló Dunaújváros október 17-én tartja első borkóstolóját

„Kedves Érdeklődők! Nagy örömmel jelentjük be, hogy október 17-én pénteken tartjuk első borkóstolónkat a dunaújvárosi Borháló üzletben.” – írja beharangozójában az üzlet. „A vendég badacsonyi SABAR borászat lesz, nagyon jó szívvel ajánljuk friss és érett fehérboraikat és rozéborát.” A nyitó rendezvényen az október 17-ig regisztrált vevők között három borcsomagot sorsolnak ki.
 
A víz őselem. Először a víz borrá változik, másodszor a bor vérré változik. A Víz az anyag, a bor a lélek, a vér a szellem. (Hamvas Béla: A bor filozófiája)
 
 
„Örömmel értesítünk minden borbarátot, hogy október folyamán megnyílt Dunaújvárosban a Dózsa mozi mellett Borháló üzletünk, mindenki számára elérhető helyen. Parkolási lehetőség az üzlet közvetlen közelében. Magyarország legjobb borvidékeiről válogatjuk össze a kínálatunkat klasszikus és extra méretű kiszerelésben, kedvező áron. Nálunk figyelmes kiszolgálásra és gondos szakmai segítségre számíthat!”
 
 

Borháló franchise

 

A Borháló borkereskedésekben fontos szereppel bír a borok kóstoltatása. Ez a legjobb módja annak, hogy a vásárlók valóban a számukra megfelelő íz világú borokat választhassák ki. 

A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez, ekkor nyitotta meg az első átvevő partner borkereskedését Óbudán. Ezt követően, 2013 első felében Budapest környékén nyíltak Borháló borkereskedések (Vácott, Budakeszin, Solymáron, Budaörsön, Érden).A hálózat dinamikus terjeszkedésének ékes bizonyítéka, hogy az eleinte főképp Budapest és környékére koncentrálódó Borháló borkereskedésekkel immár vidéken is egyre több városban találkozhatunk (Miskolc, Debrecen, Pécs, Kecskemét, Győr, stb.).

A Borháló a Magyar Franchise Szövetség tagja. 2014 januárjában a hálózat a 2013. Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata elismerésben részesült.

Forrás: borhalo.com
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.