Hírek, aktualitások

dátum 2017-07-17 idő 10:00

A Borháló lesz idén a Sziget borbeszállítója

Tudhat valamit a Borháló, mert idén is az egész országot behálózó borkereskedés lett a Sziget borbeszállítója, írja a gusto.hu.

A Borháló franchise-t 2013 elején alapította Kathona Krisztián és Elek Márton. A hálózat bőséges kínálatában az összes magyarországi történelmi borvidék minőségi borai megtalálhatóak, a tokaji, a balatoni, a szekszárdi, az egri, a villányi, a mátrai vagy épp a zalai tájakról. Kathona Krisztián járja az országot, bejut minden pincébe, és valahogy mindig a legjobb ár-érték arányú tételeket mazsolázza ki.
A cég 2013-ban elnyerte a Magyar Franchise Szövetség „Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata" díját, 2014-ben pedig „Az Év Innovatív Franchise Hálózata" díjat. 2016-ban a Borháló a Sziget fesztiválok hivatalos borbeszállítója lett.
 
A hálózat országszerte franchise partnereket keres. Olyan kitartó, borokat és embereket szerető kereskedőket, vállalkozni akaró családokat keresnek partnernek, akik nem riadnak vissza a munkától, érdemesnek érzik lelkesedésük mellett energiájukat beletenni saját vállalkozásukba, annak minden előnyével és kötöttségével.
 
 
A Borháló letisztult borszortimentet állított össze a Sziget fesztivál látogatói számára. A kéthelyi Kristinus Birtok három bora alkotja: a 2015-ös fehér cuvée, a 2016-os Rosé és a 2015-ös vörös cuvée.
 

Egy ilyen gigabuliban alapvetően a fröccs a legnépszerűbb. Fröccsöt is csak minőségi borból és rendes szódából lehet készíteni. A Kristinus '15-ös fehér cuvée-jére viszont nem mondanánk, hogy tipikus fröccsbor, annál ugyanis testesebb és tartalmasabb, az alkoholtartalma is 13%. Ha mégis megvicceljük szódával, hosszúlépésnek (1 dl bor + 2 dl szóda) igyuk. A rozé frissebb, üdébb, gyümölcsösebb. A fröccs bármelyik formája jól áll neki.

A vörös korrekt, lágy, déli stílusú bor. Kiváló beszélgetős bor esténként, ha lehűl a levegő. Már ha lesz olyan idén, a Szigeten.

 vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.