Hírek, aktualitások

dátum 2014-07-11 idő 10:14

A Borháló nem csak egy borkereskedés a sok közül

„Sört, bort és egyéb alkohol jellegű terméket sok helyen vásárolhat ahhoz, hogy illuminált állapotba kerüljön. Jó borokat is szerencsére egyre több helyen találhat szerte az országban. Természetesen előfordulnak az élelmiszerboltok polcain is. De ki garantálja az élményt?” – teszi fel a kérdést a Borháló Blog.
 
Hogy jól válassz, szerencsés, ha valaki ajánl, vagy ha te magad tudod az adott bort kóstolni. Erre még a legtöbb étteremben sincs lehetőség. Végül amennyiben garantált élményt szeretnél, ráadásul korrekt áron, tapasztalt biztonsági játékosként és élménykeresőként elutazol egy borászhoz, aki végigkóstoltatja borait, majd jól beraktározol a kedvenceidből.
 
 
Ha viszont kisebb-nagyobb utazás nélkül szeretnéd változatosan a mindennapok garantáltan jó borait fogyasztani, ma már elmehetsz a hozzád legközelebbi Borháló üzletbe, ahol beszélgethetsz, kóstolhatsz és ajánlanak is számodra személyre szabottan. Mi magunk járjuk folyamatosan az országot, felkeresve borászokat, szüntelenül kóstolunk és kóstolunk, hogy csak a legjobbakat kínáljuk azon az áron, amire igényed lehet.
 
 
Az árakat úgy állapítjuk meg, hogy csak a legszükségesebb elemeket tartalmazza. Ezért palackoztatunk PET illetve magnum palackba, valamint Bag in Boxba, így lesz elérhetőbb az igényes és finom nedű számodra. Illetve ugyanezért használunk üzleteinkben természetes anyagokból készült, de nemesen egyszerű berendezési elemeket, régi használati tárgyakat, puritán polcrendszereket.
 
Első üzletünket 2010 decemberében nyitottuk meg azzal a hittel és szándékkal, hogy a lehető legjobb ár-érték arány elérése érdekében, az évek során kialakult "trend-szakadékot" áthidalva, új alapokat létrehozva teremtsünk kapcsolatot borászok- bor és borfogyasztók között.
 
 
Kínálatunkba megbízható, stílust és szellemiséget hordozó, magyar borászok keze munkáját dicsérő borokat választunk, mely kizárólag minőségi tételeket tartalmaz főként folyóbor - min. 1,5l - és palackozott kiszerelésben.
Számunkra a legfontosabb, hogy a borászokkal baráti kapcsolatot tartva, a borokról széles körű ismerettel rendelkezve felkutassuk és természetes környezetben, közvetlen hangulatban kínáljuk neked azt a bort, melyre közérzeted, lelki állapotod, szándékaid szerint a leginkább vágysz.
A bor számunkra egy érzéki utazás eszköze, mellyel közelebb kerülhetsz önmagadhoz és szeretteidhez.
 
Forrás: borhalo.com
Virtuális kiállító: Borháló Kft.
Cimkék: étel-ital


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Akár évi 25%-os hozamot hozhat egy saját Bubbles mosoda
dátum 2018-03-19 idő 12:28

Vidéken keresi franchise partnereit a Bubbles mosoda hálózat.

Ahova beteszi a lábát, ott hamar divatot teremt a Salad Box
dátum 2018-03-19 idő 11:48

Franchise partnereit keresi hazánkban az egészségtudatos táplálkozásra nagy hangsúlyt fektető Salad Box gyorsétterem hálózat.

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.