Hírek, aktualitások

dátum 2015-09-18 idő 09:05

A Bubbles „stúdió” lett egy hétvégére

A Bubbles mosodákban mindig történik valami érdekes. Ha valaki figyeli a Bubbles facebook oldalát, akkor gyakran találkozik érdekes eseményekkel, rendezvényekkel, vagy éppen különleges promóciókkal.

Az elmúlt héten is sok minden történt a Bubbles háza táján. Az egyik érdekes esemény a „Bubbles Arcai” fotózás volt. A Bubbles Arcai fotózás 2 helyszínen lett meghirdetve a vendégeknek, a Paulay Ede és a Tél utcai egységekben.

Az üzletekben profi fotós készített portré képet a vállalkozó szellemű vendégekről. Aki elkészíttette a portréját, ajándékba kapott egy mosást, szárítást és egy ruhás zsákot is. A Bubblesben már korábban is szerveztek ehhez hasonló programokat. Ezeket a különleges eseményeket nagyon kedvelik a vendégek, és mindig szívesen vesznek részt ezeken. A mostani alkalommal is 30 vendég jelent meg az üzletekben.

Azonban itt még koránt sem volt vége a hétvégi eseményeknek, mert a Bubblesben még filmet is forgattak. A mosoda szinte egy filmstúdióvá alakult, ahol profi rendezők egy profi stábbal készítettek egy teljesen egyedi ötleten alapuló alkotást. Elöljáróban csak ennyit árulunk el erről. Akit érdekel, mi készül a Bubblesben, az figyelje a Bubbles facebook oldalát.vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.