Hírek, aktualitások

dátum 2016-01-08 idő 10:40

A Burger King tétet emel az olcsó gyorséttermi menük harcában - USA

 
Az elmúlt időszakban különböző amerikai gyorsétterem láncok vezették be saját 4 dolláros menüjüket. A McDonald's kettő, a Wendy's négy  (meghatározott) terméket kínált 4 dollárért. A Burger King, mint új játékos ebben a harcban, emelte a tétet, ők már öt terméket adnak ugyan ezen az áron.
 
Az új Burger King menü az alábbiakból áll: szalonnás sajtburger, kis krumpli, kis üdítő, 4 csirke nuggets, és egy meleg csokis keksz. A láncok igen agresszív versengésben kezdtek az ár-érték arányt mérlegelő, legolcsóbb ajánlatot kereső vendégek megszerzéséért. A Burger King hivatalosan még a promóció időtartamát sem határozta meg.
 
Az elérhető ajánlatok egyébként nagyon hasonlítanak egymásra, az alábbi ábra segít összehasonlításukban.
 
 
Persze a sokat, de kevés pénzért fogyasztókért nem csak a tipikus gyorsétterem láncoknak kell küzdeniük. A Pizza Hut például hét elemes, gazdaságos csomagot állított össze, mindegyiket 5 dollárért adja. Persze ez az ár csak akkor jár a vásárlónak, ha legalább kettőt (de inkább többet) vásárol. A hét termék egy feltétes, közepes pizza, nyolc szárny, tészta, dupla kenyér rudak, csokis süti, brownie, vagy négyféle Pepsi üdítő lehet.
 
A hazai, már megszokott párszázas menük átalakításáról, egyéb törekvésekről egyenlőre nincs információnk.
 
forrás: usatoday.com


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.