Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-25 idő 14:49

A CiGusta is részt vesz a Franchise Börzén

A CiGusta kávézó, fagylaltozó, valamint olasz ételeket kínáló franchise hálózat franchise partnereit keresi hazánkban. Ezt elősegítve a koncepció kiállítóként bemutatkozik a 2018. február 1-én megrendezésre kerülő Franchise Börzén.

Az eseményen többek között a franchise hálózat alapítója személyesen fogja várni az érdeklődőket, és válaszolja meg a CiGusta koncepcióval kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

A CiGusta elsősorban Budapesten, valamint a nagyobb vidéki városokban keres franchise partnereket, akiknek a hazai piacon még egyedülálló, modern étterem hálózathoz való csatlakozást, széles körű támogatást, gazdag termékválasztékot, illetve versenyképes üzleti lehetőséget kínál.

A franchise koncepció a hagyományos olasz gasztronómiai értékeket hivatott világszerte minél több ember számára elérhetővé tenni. A CiGusta alapvetően pizzéria-kávézó koncepció, amelyet prémium hozzávalókból előálított, széles fagylalt kínálata tesz igazán egyedivé. 

A 2011-ben alapított hálózat napjainkban a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal rendelkezik.A leendő magyar franchise partnerektől nem elvárás a vendéglátóiparban szerzett korábbi tapasztalat. A CiGusta központi képzésén való részvétel, illetve a nyitás során nyújtott szakmai támogatás garantálja, hogy a csatlakozó partnerek sikerrel ugorják át a kezdeti nehézségekből adódó akadályokat.

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről kérdeklődjön az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.

Folytatja az expanziót a SPAR
dátum 2018-04-12 idő 17:11

Idén tavasszal Kecskeméten és Budapesten nyitott egy-egy új áruházat a SPAR Magyarország. A vállalat további öt szupermarketjét pedig kívül-belül megújította, hogy még inkább kiszolgálja a megváltozott fogyasztói igényeket. A modernizációs programjára 2018-ban eddig több mint 2,1 milliárd forintot fordított a SPAR.