Hírek, aktualitások

dátum 2018-01-25 idő 14:49

A CiGusta is részt vesz a Franchise Börzén

A CiGusta kávézó, fagylaltozó, valamint olasz ételeket kínáló franchise hálózat franchise partnereit keresi hazánkban. Ezt elősegítve a koncepció kiállítóként bemutatkozik a 2018. február 1-én megrendezésre kerülő Franchise Börzén.

Az eseményen többek között a franchise hálózat alapítója személyesen fogja várni az érdeklődőket, és válaszolja meg a CiGusta koncepcióval kapcsolatban felmerülő kérdéseket.

A CiGusta elsősorban Budapesten, valamint a nagyobb vidéki városokban keres franchise partnereket, akiknek a hazai piacon még egyedülálló, modern étterem hálózathoz való csatlakozást, széles körű támogatást, gazdag termékválasztékot, illetve versenyképes üzleti lehetőséget kínál.

A franchise koncepció a hagyományos olasz gasztronómiai értékeket hivatott világszerte minél több ember számára elérhetővé tenni. A CiGusta alapvetően pizzéria-kávézó koncepció, amelyet prémium hozzávalókból előálított, széles fagylalt kínálata tesz igazán egyedivé. 

A 2011-ben alapított hálózat napjainkban a világ minden táján, csaknem 60 egységből álló hálózattal rendelkezik.A leendő magyar franchise partnerektől nem elvárás a vendéglátóiparban szerzett korábbi tapasztalat. A CiGusta központi képzésén való részvétel, illetve a nyitás során nyújtott szakmai támogatás garantálja, hogy a csatlakozó partnerek sikerrel ugorják át a kezdeti nehézségekből adódó akadályokat.

Az új üzletek megnyitását egy profi, összeszokott csapat segíti, akik között megtalálható a fagylalt főző szakembertől kezdve, a belső designeren át a marketing felelős szakemberig.

Amennyiben bővebb információt szeretne megtudni a hálózatról, illetve a csatlakozási feltételekről kérdeklődjön az office@dakexpo.com e-mail címen, vagy a 06-1-274-5186-os telefonszámon. 


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Logisztikai konferencia az Akvárium Klubban
dátum 2018-02-20 idő 13:20

Az automatizálás egészséges mértéke az intralogisztikában címmel egész napos konferenciát tart a Logi-Kom Kft. február 27-én.

Összerúgta a port a McDonald's egy indiai partnerével
dátum 2018-02-19 idő 13:18

Óva inti vendégeit 169 éttermének látogatásától a McDonald's.

Megnyitotta első két szállodáját Szlovéniában az Orbis Hotel Group
dátum 2018-02-15 idő 09:25

Szlovéniában terjeszkedik az Orbis Hotel Group

Franchise hálózatot kíván indítani? Jelentkezzen képzésünkre!
dátum 2018-02-13 idő 11:35

Mélyítse el franchise ismereteit, jelentkezzen a Dakexpo Kft. franchise képzéseire február 20. és 26-án.

Nagy sikerrel zárult a Franchise Börze
dátum 2018-02-09 idő 15:53

A Magyar Franchise Szövetség szervezésében lebonyolított hiánypótló rendezvényen több mint két tucat hálózat mutatkozott be és a látogatók száma is meghaladta a 400-at.