Hírek, aktualitások

dátum 2014-12-15 idő 10:40

A COOP immáron háromszoros Superbrands díjas

A COOP idén is részesült a legkiválóbb hazai fogyasztói márkáknak járó kitüntetésben, a Superbrands díjban, amely bizonyítja, hogy az üzleteibe naponta betérő másfél millió vásárlón túl a szakma is elismeri az üzletlánc eredményeit.
 
December elején, Budapesten több száz fős közönség előtt, immár tízedik alkalommal kerültek átadásra a hazai Superbrands díjak. A védjegyet évről évre azoknak a márkáknak ítélik oda, amelyek saját területükön kitűnő hírnévre tettek szert, illetve a hozzájuk kapcsolt értékek olyan érzelmi és kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek. A fentieken túl természetesen a szakértő bizottság figyelembe veszi az adott brand tradícióját, történelmét, piaci szereplését, a márka reputációját, tudatos innovációját és stratégiáját. Tavaly óta, a független bírákon kívül maguk a fogyasztók is részt vesznek a díjazottak kiválasztásában.
 
 
Az ünnepi díjátadót követően Sipos-Tompa János, a CO-OP Hungary Zrt. igazgatóságának tagja elmondta: „A COOP közel 20 éves fennállása óta kiemelt figyelmet fordít a kölcsönösen kedvező kapcsolat fenntartására, mind üzleti partnereivel, mind pedig a fogyasztóival. Többek közt ennek is köszönhetjük, hogy az elmúlt évek változó kereskedelmi környezetében is sikerrel tudtuk megőrizni, meghatározó piaci pozíciónkat, és folyamatosan erősíteni márkaértékeinket. A Superbrands elismerésre, mint erőfeszítéseink visszaigazolására tekintünk. A jövőben is azért dolgozunk, hogy a vásárlóink továbbra is elégedettek legyenek, amikor a mi boltjainkat választják.”
 
 
Serényi János, a Superbrands Program szakmai vezetője az üzletlánc díjának indoklása kapcsán a hálózat boltjaiban a kedvező ár/érték arányú, jó minőségű áruk széles választékára, valamint a kulturált, vevőbarát kiszolgálásra hívta fel a figyelmet, amelyekkel a szakértő bizottság egyöntetű véleménye szerint a COOP pozitív példát állít az ágazat szereplői elé.
 
 
 
Forrás: coop.hu
Cimkék: kiskereskedelem


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Felújítja a Shopmarkot, és jelentős vásárlásokat tervez 2018-ban a Diófa Alapkezelő Zrt
dátum 2018-01-23 idő 14:39

Czifra Balázs, a Diófa Alapkezelő Zrt. ingatlanbefektetési üzletágának vezetője a Portfolio Ingatlannak adott interjújában a cég 2018-as terveiről és várakozásairól, és a Shopmark bevásárlóközpont teljes körű felújításáról beszélt.

Turán nyitotta meg legújabb egységét a Stilianos Babauszoda.
dátum 2018-01-18 idő 17:17

2018. Január 15-én a Stilianos Babauszoda Franchise 7. egységeként kezdte működését a Stilianos Babauszoda Tura.

A Franchise Börzén kedvezménnyel lesz megvásárolható a Franchise Vállalkozás című könyv
dátum 2018-01-18 idő 16:35

A franchise iránt érdeklődők számára alapvető ismereteket tartalmazó olvasmány 25% kedvezménnyel lesz kapható a kiállítás helyszínén.

Hatalmas az érdeklődés a 10 év után újra megrendezendő Franchise Börze iránt
dátum 2018-01-17 idő 14:28

A Magyar Franchise Szövetség hiánypótló bemutatkozási lehetőséget nyújtó rendezvénye olyan sikeres, hogy már szinte az összes kiállítói stand foglalt.

Piacvezető robotgép forgalmazásához keres partnereket a Thermomix
dátum 2018-01-17 idő 12:39

A legintelligensebb robotgép immáron Magyarországon is elérhető.