Hírek, aktualitások

dátum 2014-11-17 idő 09:34

A DH 2014-ben is a MikulásGyár szolgálatában

„Ha egyvalamiből sosem elég, az a gyerekmosoly. Az ingatlanközvetítők év közben is sokat kapnak belőle, hiszen számtalan, az új otthon izgalmától átitatott mosolygós családdal találkoznak.” - írja a Duna House.
 
Vannak azonban olyan gyermekek, családok, akiknek nemcsak új otthonból, de mosolyból is csak kevés jut. A Duna House számára továbbra is fontos, hogy felelősséget vállaljon a rászorulók támogatásában, vagy, hogy egy-egy jó ügy érdekében szerepet vállaljon. A Fészek Gyermekvédő Egyesület gyűjtőakciója és a Vöröskeresztes véradás után a Duna House cégcsoport újra Európa legnagyobb karitatív kezdeményezése mellé állt; a Mikulásgyár támogatója és hivatalos felvevőpontja lesz 2014-ben.
 
 
„A Mikulásgyár évek óta a legkedveltebb és a legtöbb adományt gyűjtő karitatív kezdeményezés, ezért döntöttünk mi is a Mikulásgyár támogatása mellett.” - olvasható a DH weboldalán.
 
December 5. és 21. között a Mikulásgyár 56-ososk terén felépített helyszíne mellett országosan is megkezdődik a hátrányos helyzetű gyermekek részére a gyűjtés. Hogy mindezt segítsék, az ország 118 pontján - vagyis a Duna House irodákban is – lehetőséget biztosítanak az ajándékozni kívánt használt játékok és tartós élelmiszerek leadására.
 
 
„A Duna House több mint 1300 munkatársa, mint számtalan kiskrampusz izgalommal készül a gyűjtésre és várja irodáinkban az Ön látogatását is. Kérjük adományát cipősdobozban, nagyobb méretű felajánlásait pedig szintén becsomagolva hozza hozzánk!”
 
Forrás: dh.hu
Virtuális kiállító: Duna House Franchise Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.