Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-16 idő 09:38

A DIEGO franchise rendszer garanciát biztosít Wood Step laminált padlóira

A Wood step laminált padlóburkoló rendszerre a DIEGO rendszer garanciát vállal, a termék típusától függően 5-30 év időtartamra. A rendszer garancia a járófelület átkopására vonatkozik.
A garancia feltétele, hogy csak a teljes Wood step Laminált padló rendszer, azaz WS párafékező fólia + WS alátét + WS laminált padló együttes, egyidejű vásárlása, és együttes lerakása esetén érvényes. A laminált padlók lerakását a lerakási útmutató szerint kell elvégezni. Az esetleges látható hibákról még a lerakást megelőzően kell meggyőződni, ugyanis a látható hibával lerakott laminált padlóért a forgalmazó nem vállal felelősséget. A garancia csak akkor érvényesíthető, ha a terméket a kopásállóságának megfelelő felhasználási területen alkalmazták. 
 
A DIEGO Kft, hazánk egyik legnagyobb padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi forgalmazója. A hálózat jelenleg három országban 124 áruházban várja nap mint nap a vásárlóit A franchise központ 3 egységet saját maga üzemeltet, amelyek közül 2 mintaegység szerepét tölti be. A mintaegységek feladata a DIEGO koncepció bemutatása a franchise partnereknek valamint a hálózat fejlesztéséhez szükséges tapasztalatok megszerzése, a fogyasztókkal, új termékekkel kapcsolatos információk gyűjtése.
A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásaik teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. Saját és franchise-ban működő üzlethálózatuk lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.

diego.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Ezen túl magánszemélyek is hirdethetnek a Duna House honlapján
dátum 2018-01-16 idő 12:20

Március végéig bruttó 1990 forintért árulhat a nagyközönség házat, lakást, ingatlant, 30 napon át a Duna House honlapján.

Plakátaukciót rendez a BÁV január 24-én
dátum 2018-01-15 idő 11:53

Az aukción reklám- és kiállítás plakátok is képviseltetik magukat, a történelmi ereklyék gyűjtői pedig az ötvenes és hatvanas években készült propagandaplakátok közül válogathatnak.

Franchise partnereit keresi a BITE bakery café
dátum 2018-01-11 idő 10:58

Franchise partnereket keres a pereceket, szendvicseket, mascarponés tekercseket és különleges ízesítésű kávékat kínáló BITE bakery café.

Franchise Börze - Ahol tuti recepteket találhat egy sikeres vállalkozáshoz!
dátum 2018-01-10 idő 13:30

2018. február 1-én újra franchise kiállítást szervez a Magyar Franchise Szövetség.

Vidéki városokban keres franchise partnereket a High Care
dátum 2018-01-10 idő 09:39

A High-Care Cosmetics mintegy 20 egységével az egyik vezető kozmetikai franchise hálózat hazánkban.