Hírek, aktualitások

dátum 2014-06-16 idő 09:38

A DIEGO franchise rendszer garanciát biztosít Wood Step laminált padlóira

A Wood step laminált padlóburkoló rendszerre a DIEGO rendszer garanciát vállal, a termék típusától függően 5-30 év időtartamra. A rendszer garancia a járófelület átkopására vonatkozik.
A garancia feltétele, hogy csak a teljes Wood step Laminált padló rendszer, azaz WS párafékező fólia + WS alátét + WS laminált padló együttes, egyidejű vásárlása, és együttes lerakása esetén érvényes. A laminált padlók lerakását a lerakási útmutató szerint kell elvégezni. Az esetleges látható hibákról még a lerakást megelőzően kell meggyőződni, ugyanis a látható hibával lerakott laminált padlóért a forgalmazó nem vállal felelősséget. A garancia csak akkor érvényesíthető, ha a terméket a kopásállóságának megfelelő felhasználási területen alkalmazták. 
 
A DIEGO Kft, hazánk egyik legnagyobb padló, szőnyeg, PVC-padló, függöny és az ezekhez tartozó kiegészítő termékek kereskedelmi forgalmazója. A hálózat jelenleg három országban 124 áruházban várja nap mint nap a vásárlóit A franchise központ 3 egységet saját maga üzemeltet, amelyek közül 2 mintaegység szerepét tölti be. A mintaegységek feladata a DIEGO koncepció bemutatása a franchise partnereknek valamint a hálózat fejlesztéséhez szükséges tapasztalatok megszerzése, a fogyasztókkal, új termékekkel kapcsolatos információk gyűjtése.
A DIEGO 1992-ben kiskereskedelmi tevékenységgel és kiállítási szőnyegezéssel indult el, majd rövid időn belül vidéki kiskereskedők folyamatos kiszolgálásával bővítette tevékenységi körét. Nagykereskedelmi szolgáltatásaik teremtették meg az 1995-ben elindult franchise alapokon működő bolthálózat alapjait. Saját és franchise-ban működő üzlethálózatuk lényege, hogy a DIEGO vevői bárhol az országban megtalálják a DIEGO termékskálát, azonos árszinten és szolgáltatási színvonalon.

diego.huvissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Újabb egyetemvárosban nyílik Starbucks
dátum 2018-03-14 idő 12:08

Szeged után újabb vidéki városban mutatkozik be a világ legismertebb kávézólánca.

Még mindig megéri ingatlanirodát nyitni
dátum 2018-03-07 idő 09:57

Pörög az ingatlanpiac, nem késő beszállni. Ehhez erős anyagi és szakmai támogatást is kaphatsz, ha ingatlanirodát szeretnél nyitni.

Automata üzleteket nyit az Auchan
dátum 2018-03-02 idő 07:35

Konténerekben elhelyezett önkiszolgáló boltokkal próbálkozik az Auchan, aki nemrég sarki üzletek nyitásáról is döntött.

Az ingatlanpiac további fejlődését várja az idei évtől a Duna House
dátum 2018-03-01 idő 13:54

Az ingatlanpiac további fejlődését, akár 20%-kal bővülő lakáspiaci hitelkihelyezést és közel háromszoros profitot vár az idei évtől a Duna House.

Franchise képzéssorozat indul március 8-án
dátum 2018-02-28 idő 11:48

Mélyítse el tudását a franchise területén, 5 alkalomból álló képzéssorozatunkon.