Hírek, aktualitások

dátum 2015-11-16 idő 10:11

A DIEGO már a közelgő ünnepekre készül

Novemberben már a közelgő ünnepekre hangolódik a DIEGO, és a vendégváráshoz ajánlanak termékeket azoknak, akik szeretnék kellemes környezetben fogadni vendégeiket, vagy egyszerűen csak kicsinosított otthonukban pihenni az ünnepek alatt.

A DIEGO exkluzív termékei a legmagasabb minőséget képviselik, esztétikus megjelenésűek és rendkívül tartósak. Különösen ünnepélyesek lehetnek a minőségi, hosszú szálú, fényes szőnyegek, melyek akár a nappali, akár a hálószoba éke lehet.

A vásárlók emellett válogathatnak a magas kopásállóságú laminált padlók, a barátságos és elegáns függönyök, a csillogó kövekkel díszített karnisok, az igényesen kidolgozott, fénylő-csillogó tapéták, valamint az exkluzív padlószőnyegek és PVC-k közül is.

Virtuális kiállító: DIEGO Kft.


vissza a hírekhez


Kiemelt hírek

összes hír
A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.Legolvasottabb hírek

összes hír


Franchise tanácsadás

További hírek

Tizedik alkalommal Superbrands-díjas a SPAR
dátum 2018-04-24 idő 09:20

A szakemberek mellett a vásárlók is újra bizalmat szavaztak a SPAR Magyarországnak, amelyet sorozatban tizedszerre tartottak érdemesnek a márkaértékelési díjra.

Május végén Moszkva válik a franchise-világ fővárosává
dátum 2018-04-18 idő 11:26

2018. május végén három jelentős nemzetközi esemény is megrendezésre kerül az orosz fővárosban. a THE MOSCOW FRANCHISE EXPO 2018, a THE WORLD FRANCHISE FORUM az Orosz Franchise Szövetség szervezése, és itt tartják meg a Franchise Világtanács (WFC) soron következő ülését is.

A régió szennyesére pályázik a magyar mosoda-hálózat
dátum 2018-04-16 idő 12:23

Az önkiszolgáló mosodák térnyerését jól szemlélteti, hogy a Bubbles, több mint 50 ezer regisztrált felhasználóval rendelkezik.

Május 10-én kerül megrendezésre a Magyar Franchise Szövetség tisztújító közgyűlése
dátum 2018-04-13 idő 12:45

A közgyűlésen Matthias H. Lehner, a Német Franchise Szövetség alelnöke, a Bodystreet alapító-tulajdonosa osztja meg a hálózatfejlesztéssel kapcsolatos nemzetközi tapasztalatait.

Frozen Yoghurt hálózat kínálja értékesítésre az elmúlt 4 év alatt felépített franchise hálózatát
dátum 2018-04-13 idő 10:50

A koncepció öt egysége négy jelentős budapesti bevásárlóközpontban, valamint a budaörsi Korzó Auchan Kereskedelmi Központban is jelen van üzleteivel.